MARDİN`DE KAMOR PARKI DÜZENLENEREK PİKNİK ALANI YAPILACAK

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Kamor Parkı?nın hayat bulması için çalışmalara başladıklarını kaydetti. Yaman, ?Parkımız kentimizin hak ettiği bir konuma gelecek? şeklinde konuştu.

Mardin 27.08.2017 13:28:35 0
MARDİN`DE KAMOR PARKI  DÜZENLENEREK PİKNİK ALANI YAPILACAK

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Kamor Parkı’nın hayat bulması için çalışmalara başladıklarını kaydetti. Yaman, “Parkımız kentimizin hak ettiği bir konuma gelecek” şeklinde konuştu.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi kentte parklar ile ilgili çalışmalarına ara vermen devam ediyor. Çocukların aileleriyle güzel zaman geçirmeleri düşüncesiyle il genelinde park hamlesi başlatan Belediye, şehrin içinde yer alan yeşil alanlar ile ilgili de çalışmalar gerçekleştiriyor. Buna göre piknik yapmak isteyenlerin uğrak yerlerinden birisi olan Kamor Parkı yeniden dizayn edilecek. Alan her yönüyle kullanılabilir olmakla birlikte daha da güzelleştirilerek Mardin halkına hediye edilecek.

 

“Belediye olarak parklar konusunda ciddi bir çalışma içindeyiz” diye konuşan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “İlimizde ailelerimizin ve çocukların güzel zaman geçirmeleri için Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber etmekteyiz. Çocuklarımızın nefes alabilecekleri alanlarda kaliteli vakit geçirebilmeleri için oyun parkları konusunda kayda değer çalışmalarımız var. Kırsal mahallerimizde de şehrin park imkanlarının aynısı olsun diye harekete geçtik. Bunun yanı sıra ilimizin yeşil alanlarının daha güzel olması için de projelerimizi hazırladık. Kamor Parkı da bu çalışmalarımızdan birisidir” dedi.

 

Parkın Mardin halkının hak ettiği bir duruma getirileceğinin altını çizen Yaman, “Parkımız özellikle piknik yapmak isteyen ve doğayla iç içe olmak isteyen hemşehrilerimizin uğrak noktalarından birisi konumundadır.  Kent merkezine uzak bir mesafede yer almayan parkımız çalışmalarımızın sona ermesinden sonra daha güzel bir hale gelecek. Yakın bir zamanda ekiplerimiz burada düzenleme ve yenileme için bulunacak” ifadesiyle sözlerine son verdi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19