MARDİN`DE KADINLAR SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜ

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı öncülüğünde kadınlar, sağlık için yürüyüş gerçekleştirdi. Tarihi Mardin?de Sabancı Müzesi önünden başlayan yürüyüş yaklaşık 3 kilometrelik bir güzergahla Kasımiye Medresesi?nde son

Mardin 9.10.2017 11:44:29 0
MARDİN`DE KADINLAR SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜ

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı öncülüğünde kadınlar, sağlık için yürüyüş gerçekleştirdi. Tarihi Mardin’de Sabancı Müzesi önünden başlayan yürüyüş yaklaşık 3 kilometrelik bir güzergahla Kasımiye Medresesi’nde son buldu.

 

Yürüyüş esnasında Mardin’e has tarihi sokaklar ve abbaralardan geçilirken güzel manzaralar ortaya çıktı. Sağlık yürüyüşüne Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman’ın yanı sıra Mardin’in tüm ilçelerinden gelen kadınlar da katıldı.

 

Yürüyüşün sonunda ise Mardin  Valisi Büyükşehir Belediye Başkan V.ekili Mustafa Yaman kadınları karşıladı. Burada bir konuşma yapan Vali Yaman, “İlimizde bu tür etkinlikler ile güzellikler katıyoruz” dedi. Kentte sağlanan huzur ile Mardin’de olumlu gelişmelerin yaşandığını ileten Yaman, “Bugün ilimizde kadınlarımız sağlık konusunda önemli bir vurgu yaptılar. Tarihi Mardin sokaklarında yaptıkları yürüyüş ile sağlık konusuna dikkat çeken kadınlarımız, Mardinimizin tarih kokan sokaklarına renk kattılar. Bu tür etkinlikler yaşanan huzurun olumlu katkılarıdır” diye konuştu.

 

Şehre değişim ve güzellik katan etkinliklere devam edeceklerini hatırlatan  Vali Yaman, “Mardin’de kültür ve sanat etkinlikleri ve vatandaşlarımıza nefes aldıracak programlara devam edeceğiz. Göreve geldiğimizde başladığımız çalışmalar önümüzdeki dönemde de devam edecek. Kısacası Mardin vatandaşlarımızın istediği etkinlikleri gönüllerince yapacağı bir şehir olacak” ifadesiyle sözlerine son verdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00