MARDİN`DE HDP`LİLERDEN HASTANE ZİYARETİ

Mardin BB Başkanı Ahmet Türk,HDP Mardin Milletvekili Mehmet Ali Aslan,Artuklu Belediye Eş başkanları Emin Irmak ve Sevinç Bozan`ın aralarında bulunduğu HDP ve DBP`li seçilmişler, Mardin hastanelerindeki hasta ve hasta yakınlarıyla bayramlaştı.

Gündem 18.07.2015 15:36:42 0
MARDİN`DE HDP`LİLERDEN HASTANE ZİYARETİ

Mardin BB Başkanı Ahmet Türk,HDP Mardin Milletvekili Mehmet Ali Aslan,Artuklu Belediye Eş başkanları Emin Irmak ve Sevinç Bozan'ın aralarında bulunduğu HDP ve DBP'li seçilmişler, Mardin hastanelerindeki hasta ve hasta yakınlarıyla bayramlaştı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Mardinli seçilmişler, Mardin Merkez Artuklu ilçesindeki tüm hastaneleri ziyaret etti. Ziyarete Artuklu Belediye Eş başkanları Emin Irmak ve Sevinç Bozan'ın aralarında bulunduğu HDP Mardin milletvekilleri Gülser Yıldırım, Mehmet Ali Aslan, Enise Güneyli ve Erol Dora, HDP Mardin İl Eş başkanları Musa Alkan ve Aysel Erol, DBP Mardin İl Eş Başkanı Perihan Ağaoğlu, DBP ve HDP yöneticileri, Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk katıldı. Bayramlaşma ziyaretinde HDP ve DBP’li seçilmişler iki gruba ayrılarak, Mardin Devlet ile Mardin Kadın Doğum ve Çocuk hastanelerine ziyaretler yapıldı. HDP ve DBP’li seçilmişler, hastanelerde hastaları ve hasta yakınlarıyla hem bayramlaştı hem de geçmiş olsun dileklerinde bulundu. HDP ve DBP’li seçilmişler, daha sonra özel hastanelere de ziyarette bulunarak, hasta ve hasta yakınlarıyla bayramlaştı. Ziyaretlerde hasta ve hasta yakınlarına ikramlar yapıldı.

HDP ve DBP’li seçilmişler, daha sonra Mardin’de Mezopotamya Yakınlarını Kaybeden Ailelerle Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ne (MEYA-DER) geçerek, burada dernek yöneticileri ve yakınlarını kaybeden yurttaşlarla bayramlaştı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04