MARDİN`DE GÖREV YAPAN ÖĞRETMEN YARIYIL TATİLİNDE TATİLE GİTMEK YERİNE SINIFINI YENİLEDİ

Mardin`in Artuklu ilçesi İstasyon Mahallesinde bulunan Şehit Öğretmen Abdulvahap Yersiz ilkokulu sınıf Öğretmeni Elif Şahin Demir Yarıyıl tatilinde tüm öğrenciler tatilde iken kendisi tatil yapmadan yeni okulda bomboş bir sınıfı ışıl ışıl yapmak için ge

4.02.2018 09:16:56 0
MARDİN`DE GÖREV YAPAN ÖĞRETMEN YARIYIL TATİLİNDE TATİLE GİTMEK YERİNE SINIFINI YENİLEDİ

Mardin ili Artuklu İlçesi Şehit Öğretmen Abdulvahap Yersiz İlkokulu Aralık ayında yeni bir binaya hafta sonu eğitim öğretim sürecini aksatmadan taşınarak eğitime devam ediyor. Bu süreçte yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen  Mardin'in adını dünyaya duyurmak için tüm hızıyla çalışmalara yeni projelere imza atmaya devam ediyor. 

 

Mardin'in Artuklu ilçesi İstasyon Mahallesinde bulunan Şehit Öğretmen Abdulvahap Yersiz  ilkokulu sınıf Öğretmeni Elif Şahin Demir Yarıyıl tatilinde tüm öğrenciler tatilde iken kendisi  tatil yapmadan yeni okulda bomboş bir sınıfı ışıl ışıl yapmak için gece gündüz çalıştı.Evini atölyeye çevirerek sınıfını yeniledi.

 

 

Yarıyıl tatilinde tüm öğrenciler tatilde iken  Şehit Öğretmen Abdulvahap Yersiz  ilkokulu sınıf Öğretmeni Elif Şahin Demir ,memleketine gitmeyerek,  yeni okulda bomboş bir sınıfı ışıl ışıl yapmak için gece gündüz  çalışarak mükemmeli başardı.. 

 

Evini atölyeye çevirerek sınıfın yeni çehresini, yeni öğretim döneminde çocuklarına kavuşturmak için İNSAN ÜSTÜ ÇABA HARCAYAN ÖĞRETMEN  ELİF ŞAHİN DEMİR Mardin de bölgenin şartlarına rağmen yepyeni projeler üreterek , yeni ses yeni bir soluk olmaya devam ediyor.Öğretmen Elif Şahin Demir  bu örnek çalışması ile  bir ilke imza attı.

 

Elif Öğretmen "Bir öğretmen DÜNYAYI değiştirir, dokunduğunu güzelleştirir ve hedefi çocuklarıysa engel tanımaz, olumsuzlukları umursamaz, BAŞARMAK duygusuyla tanıştırır EVLATLARINI...Hayal ettiğimiz sınıfınız dönüşünüzü bekliyor CANlarım...Sanırım BAŞARDIK..." diyerek zoru başardığını anlattı.

 

''Eğitim uzun soluklu bir yol. Bu süreçte çocukların inancını kaybetmemeleri açısından bu gibi çalışmalar tüm okullarda olabilmeli.'' diyen Öğretmen Elif Şahin Demir olnaksızlıkların Öğretmenleri yolgınlığa düşürmemesi gerektiğini söyledi.

 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00