MARDİN`DE GAZETECİ ADAYLARINA SERTİFİKA DAĞITILDI

Mardin Gazeteciler Derneği`nce gazetecilik ve fotoğrafçılık kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlere başarı belgelerini Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak verdi.

Mardin 27.04.2015 20:58:17 0
MARDİN`DE GAZETECİ ADAYLARINA SERTİFİKA DAĞITILDI

Mardin Gazeteciler Derneği'nce gazetecilik ve fotoğrafçılık kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlere başarı belgelerini Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak verdi.

 Mardin Valisi  Ömer Faruk Koçak Mardin Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Mardin Gazeteciler Derneği'nce gazetecilik ve fotoğrafçılık kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlere başarı belgelerini verdi.

               Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Vali Yardımcısı Bahattin Çelik, İl Jandarma Alay Komutanı Alaaddin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, Basın İlan Kurumu Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi ile birlikte Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulunan Vali Koçak “Basın mensuplarının, kamuoyunun doğru haber alma hizmetinin sağlanması açısından önemli rolleri vardır. Etik kuralları dikkate alarak, doğru haberleri hızlı bir şekilde kamuoyu ile paylaşarak kamuoyunun zamanında bilgilendirilmesi, sonucu çok daha kötü olabilecek olayları engellemede önemli rol oynayacaktır. Bu yönde basın mensubu arkadaşların çok büyük sorumlulukları vardır” dedi.

              Gazetecilerin çok zor şartlar altında görev yaptıklarını belirten Vali Koçak emeklerinden dolayı Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Çelik ve Dernek Üyelerine teşekkür etti. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10322,45%0,52
  • DOLAR

    32,21% -0,09
  • EURO

    34,73% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2450,52% 0,76
  • Ç. ALTIN

    3942,86% 1,69