MARDİN`DE ETWİNNİNG BÖLGESEL ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Eğitim ve Yenilik Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen eTwinning Bölgesel Proje Hazırlama Çalıştayı Mardin`de yapıldı.

Mardin 14.06.2015 12:46:43 0
MARDİN`DE ETWİNNİNG BÖLGESEL ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Eğitim ve Yenilik Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen eTwinning Bölgesel Proje Hazırlama Çalıştayı Mardin'de yapıldı.

  GaziantepSiirt, Şırnak  illerini kapsayan ,MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi tarafından destelenen   Etwinning bölgesel proje hazırlama çalıştayı  11-12 Haziran 2015 tarihlerinde Mardin'de gerçekleştirildi.

Gaziantep,Şırnak,Siirt illerinden 36, Mardin’de 44 öğretmenin katıldığı bölgesel çalıştayda eTwinning programının tanıtımı, eTwinning projesi hazırlama süreçleri, ödül süreçleri ve iyi uygulama örnekleri paylaşıldı, katılımcılar uygulamalı olarak eTwinning projeleri hazırladılar.


Çalıştay programında, MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü eTwinning Ulusal Destek Servisi’nden Ayşe Saylık, Gaziantep Şehitkamil Vehbi Dinçerler Fen Lisesi İngilizce Öğretmeni Emre ASLAN ,  Gaziantep Karacaoğlan İlkokulu öğretmeni İnci ASLAN , Gaziantep Fitnat Nuri Tekerioğlu Anadolu Lisesi Öğretmeni Zehra KAYA ve Gaziantep eTwinning İl Koordinatörü Bilal Yazıcı  eğitmen olarak görev aldılar.

 Katılımcıların,  iki gün boyunca süren  çalıştayın organizasyonunu yapan  Mardin 
Twinning İl Koordinatörü Hamza DOĞAN    başta olmak üzere Mardin İl Mili Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi üyelerine  Teşekkürlerini iletmesinden sonra Mardin Etwinning  bölgesel proje hazırlama çalıştayı katılımcılara dağıtılan sertifakalar ile son buldu.













 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49