MARDİN`DE BÜRO İŞ KOLUNDA YETKİYİ,BÜRO MEMUR-SEN ALDI

Mardin de, kendisi dışındaki tüm sendikaların toplamından daha fazla üye sayısını elde eden Büro Memur Sen Mardin şubesi , `Büro İş` kolunda yetkili sendika oldu.

Mardin 22.05.2015 16:34:51 0
MARDİN`DE BÜRO İŞ KOLUNDA YETKİYİ,BÜRO MEMUR-SEN ALDI

Mardin de, kendisi dışındaki tüm sendikaların toplamından daha fazla üye sayısını elde eden Büro Memur Sen Mardin şubesi , 'Büro İş' kolunda yetkili sendika oldu.

Mardin’de Büro İş kolunda 15/05/2015 tarihinde gerçekleştirilen yetkili sendika tespit tutanaklarında rakiplerini geride bırakan Başkanlığını Ümit Unat’ın yaptığı Büro Memur Sen Mardin Şubesi yetkili oldu. 12 Bakanlık ve 55 kurumda faaliyet gösteren Büro Memur Sen, Türkiye genelinde olduğu gibi Mardin de de diğer sendikalara açık ara fark atarak yetkili sendika olmayı başardı.

            Yetkili sendika olmaları münasebetiyle basın açıklaması yapan Büro Memur Sen Şube Başkanı Ümit Unat, gösterilen teveccühten dolayı tüm üyelere teşekkür ederken kısa zamanda büyük işler başardıklarını söyledi. UNAT, açıklamasında, "Büro Memur Sen dışında ilimizde Büro İş kolunda 6 farklı sendika faaliyet göstermektedir. Büro Memur Sen’in Mardin de yaptığı başarılı çalışmalar sonucu kendisi dışında kalan diğer 5 sendikanın toplam üye sayısından fazla üyesi bulunduğu gibi Büro Memur Sen sendikasının Mardin de sendikacılığa yeni bir nefes ve ses getirdiğini belirterek, sözlerine;  “Bizler laf değil icraat sendikacılığı yapıyoruz. Sadece sayım zamanı ve basın önünde değil 365 gün 7/24 hizmet anlayışı ile üyelerimize hizmet veriyoruz’’ diyerek devam etti.

Devamla UNAT Büro Memur Sen Sendikası Ailesine ve birbirinden değerli üyelerimize bu hafta tutulan tespit tutanaklarında  Büro Memur Sen Sendikasını tekrar  zaferle çıkararak yetkili sendika seçtikleri için ben tüm üyelerimize, işyeri temsilcilerine ve ilçe temsilcilerine  teşekkür ederim. Bu zafer ve başarı sadece benim değil yönetim kurulumuz başta olmak üzere tüm üyelerimizin başarısıdır. Biz yola çıkarken gücümüzü üyelerimizden alacağımızı ve üyelerimize değer verip üyelerimizin sorun ve taleplerini yerinde çözeceğimizi ifade etmiştik. Herkese eşit mesafede olup din, dil ve mezhep farkı gözetmeksizin herkese eşit yaşam koşullarını savunmaktan yana olan bir anlayışta olduğumuzu ifade etmek isterim. ve felsefemiz gereği Hiçbir sendika ayrımı yapmadan diğer sendika üyelerinin de haklarını savunmak için var olduğumuzu belirtiyor ve bu vesileyle tüm kamu çalışanlarını Sendikamız çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Tekrar bize güvenip değer verip teveccüh gösterip bizi Mardin de tekrar yetkili sendika seçen tüm üyelerimize teşekkürlerimi bir borç bilir şükranlarımı sunarım” diyerek sözlerini bitirdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62