`MARDİN`DE BİR GÜN` PROJESİ YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİNDE DE DEVAM EDİYOR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Mardin ili kırsal mahallelerde öğrenim gören öğrencilerin bir günlüğüne misafir edildiği "Mardinde Birgün" projesi kapsamında Kızıltepe Eşme ilkokulu öğrencileri ve öğretmeni Mardin`de ağırlandı.

Mardin 25.09.2019 13:09:04 0
 `MARDİN`DE BİR GÜN` PROJESİ YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİNDE DE DEVAM EDİYOR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Mardin ili  kırsal mahallelerde öğrenim gören öğrencilerin  bir günlüğüne misafir edildiği  "Mardinde  Birgün"  projesi kapsamında  Kızıltepe Eşme ilkokulu öğrencileri  ve öğretmeni Mardin'de  ağırlandı.

 

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Kızıltepe Eşme ilkokulu öğrencileri ve öğretmenini makamında misafir ederek, vali amcaları Mustafa YAMAN'ın hediyelerini takdim etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden SARI, öğretmenden öğrencilerin  durumu hakkında bilgi aldı. Öğrencilerimiz Vali Amcaları Mustafa YAMAN'a ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI'ya teşekkür ettiler. 

 

Artuklu Öğretmenevi'nde ikram edilen kahvaltının ardından öğrenciler  Mardin turuna çıkarıldı.. Öğretmen ve öğrenciler  İl Eğitim Tarih Müzesi, Mardin Müzesi, Kasımiye Medresesi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Kodla Mardin Merkezi, Kulüp Başak'ı gezdiler. Güzel bir gün geçiren öğrenciler  mutlu bir şekilde evlerine döndüler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00