MARDİN`DE BAŞBAKAN DAVUTOĞLU SEFERBERLİĞİ

Ak Parti Mardin İl Kadın Kolları 4.Olağan Kongresine Katılmak üzere,8 Mart Pazar Günü Mardin`e gelecek olan Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu için Mardin Caddeleri Ak Parti Bayrakları ve Flamalarla donatıldı.

Mardin 7.03.2015 15:08:28 0
MARDİN`DE BAŞBAKAN DAVUTOĞLU SEFERBERLİĞİ

Ak Parti Mardin İl Kadın Kolları 4.Olağan Kongresine Katılmak üzere,8 Mart Pazar Günü Mardin'e gelecek olan Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu için Mardin Caddeleri Ak Parti Bayrakları ve  Flamalarla donatıldı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne rastlayan Ak Parti Mardin il kadın Kolları 4.kongresine katılacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlunu en iyi şekilde karşılamak üzere günlerdir hazırlıklarını sürdüren ,Ak Parti Mardin Gençlik Kollarına mensup Partililer Kongrenin Yapılacağı Mardin Atatürk Spor Salonu ile hava alanı yolu ile Kent Merkezini Parti Bayrakları i,Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Resimleri ve Flamalarla gelinler gibi süslediler.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Mardinli kadınlarla kutlamak üzere Mardin'e Gelecek Olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu en iyi şekilde karşılamak üzere Ak Parti Mardin il Teşkilatı Mardin'de adeta seferberlik ilan etti.Tüm mensupları ile harekete geçen ekipler,Mardin yenişehir ve Eski Mardin'de her tarafı Ak Parti Bayrakları,Başbakan Davutoğlu'nun Resimleri ve Bez Pankartlarla donatarak,,Başbakan Davutoğlunu en iyi şekilde karşılamak için günlerdir çalışmalarını sürdürüyor.İl gençlik kolları mensubu Gençler nihayet çalışmalarını tamamladı.
Ak Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu ve Yönetim Kurulu üyeleri Akşam saatlerinde Kongrenin yapılacağı salona giderek çalışmaları son kez gözden geçirdiler.

Mardin Ak Parti il Kadın kolları 4.Olağan kongresine katılarak konuşma yapacak Olan Başbakan Davutoğlu'nun  Barış Sürecinde son Gelişmeler, ve PKK'nın silah bırakması konusunda çağrıda bulunan Abdullah Öcalan'ın çağrısına yönelik olarak çok önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07