MARDİN`DE BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman?ın katılımıyla, Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, Atatürk Kültür Merkezi?nde 2017-2018 eğitim öğretim yılında ödül almaya hak kazanan öğrenciler ile öğretmenle

Mardin 7.06.2018 11:06:31 0
MARDİN`DE BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa Yaman’ın katılımıyla, Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, Atatürk Kültür Merkezi’nde 2017-2018 eğitim öğretim yılında ödül almaya hak kazanan öğrenciler ile öğretmenler için ‘2. Geleneksel Yıl Sonu Ödül Töreni’ düzenlendi.

 

Mardin’in, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak bu işin öncülüğünü yapan illerden bir tanesi olduğuna işaret eden Yaman, “Büyükşehir Belediyesi olarak son bir buçuk yıldır, öğrenci ve gençlerimize çok büyük katkılar sağlıyoruz. Bu bağlamda bilgi evleri, gençlik evlerini açtık. Kışın bu pateni yazın ise havuz projesi ile sportif faaliyetlerimiz oluyor.”  

 

Süreklik vatandaşlarla iç içe olduklarını vurgulayan Yaman, “Çocuk Gülerse Şehir Güler’, kapsamında çocuklara, ‘Gençler varsa gelecek var’ gençlere, ‘Kadın mutlu olursa aile mutlu olur’ kadınlara, dokunmaya çalışıyoruz. Şuanda mardinmasa ile beraber yüz yüze görüştüğümüz hemşerilerimizin sayısı 400 bini buldu. Bütün vaktimizi vatandaşlarımızla birlikte geçiriyoruz. Sürekli çocuklarımızla birlikte oluyor ve isteklerini yapmaya çalışıyoruz.” diye belirtti.

 

Yaman, konuşmasını şöyle sonlandırdı: “Mardin yıllardır eğitime önem veren bir şehir. Zaman zaman terörle alakalı kesintiler olsa da, bu şehrin üzerine konmuş bir toz olarak düşünün. Üfürüyoruz geçiyor. Mardin, tekrar eski kodlarına yeniden dönüyor. Mardin, gençlerine, çocuklarına, öğrencilerine, kadınlarına ve geleceğine önem veren bir şehir. İnşallah, bunu hızlandırmaya çalışıyoruz.”

 

Konuşmaların ardından, bir yıl boyunca çeşitli yarışmalarda derece giren öğrencilere ödülleri verildi. Çekilen aile fotoğrafının ardından program son buldu

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88