MARDİN`DE AY LAV YU TUU FİLMİNİN GALASINA YOĞUN İLGİ

Sermiyan Midyat`ın Başrolde oynadığı ve yönetmenliğini yaptığı Ay Lav yu tuu filminin oyunculu gösterimi saat 21:00?de MARDİN AVM Cinemaximum sinema salonlarında gerçekleştirildi.

Mardin 24.09.2017 20:19:40 0
MARDİN`DE AY LAV YU TUU FİLMİNİN GALASINA YOĞUN İLGİ

Sermiyan Midyat'ın Başrolde oynadığı ve  yönetmenliğini yaptığı  Ay Lav yu tuu  filminin  oyunculu gösterimi saat 21:00’de MARDİN AVM Cinemaximum sinema salonlarında gerçekleştirildi. 

 

Kendisi de Mardinli olan Sermiyan Midyat,burada gazetecilere yaptığı açıklamada   , serinin ilk yapımı "Ay Lav Yu" filmini 2010'da seyirciyle buluşturduklarını belirterek, yeni filmin kendi başına bir hikayesi olduğunu dile getirdi.

 

İlk filmde "Jessica" rolünü Katie Gill'in canlandırdığını hatırlatan Sermiyan  Midyat, Gill'in menajerliğini yapan babası Jack Gill'in tutumlarından dolayı ikinci filmde onunla çalışmadıklarını kaydetti.

 

Midyat, Jack Gill'in Ortadoğu'ya ve İslam dünyasına ön yargısı olduğunu vurgulayarak, "Bunu bize tekrar etti. 'Orası çok tehlikeli, nasıl yapacağız?' falan gibi bir cümle gelince ben de açıkçası ikinci kez sormak istemedim o tutumunun karşısında. O yüzden yeni 'Jessica' arayışına girdik. Bir sürü adayımız vardı ve onlardan en başarılısı da Nikki (Leigh) idi. Bence çok daha iyi oldu. Role iki haftada hazırlandı." diye konuştu.

 

Yeni "Jessica" Nikki Leigh de bütün ekibin çok olumlu olduğunu ve çekimlerde çok eğlendiklerini, o yüzden seyircinin de çok güleceğine inandığını ifade etti.

 

6 Yıl aradan sınra yeniden Mardin'de çekimleri yapılan ve MARDİN AVM Cinemaksimun sinema salonlarında  gösterime başlanan Ay Lav Yu Tuu Filmini seyreden Mardinli vatandaşlar filmin çok güzel olduğunu ve bu Heyecanı canlı olarak ta yaşamanın mutlululuk verici olduğunu belirttiler.

 

MARDİN AVM GENEL MÜDÜRÜ KORKUT ;''FARKINDALIK YARATAN ETKİNLİKLERE DEVAM EDECEĞİZ''

 

Mardin’de sürekli farkındalık yaratacak etkinliklerin altına imza atmaya çalıştıklarını belirten Mardin Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ömer Korkut, “Sermiyat Midyat’ın Ay Lav You filmine sinema severler yoğun ilgi göstermişti. Filmin devamı olan Ay Lav Yu Tuu’nun da ilgi çekeceğini düşündük ve halkımıza sıradanlığın dışında unutmayacakları güzel bir anı yaşatmak için Ay Lav Yu Tuu nun bir galasınıda burada yapmak istedik.

 

Gala istediğimizi TAFF Yapımına ilettik onlarda Sermiyan Midyat’ın böyle bir düşüncesini olduğunu söylediler ve İstanbul dışında Alışveriş merkezimizde gerçekleştirdik. Galaya olan ilgi beklentimizin kat kat üstünde oldu. Alışveriş Merkezimizde bulunan tüm salonlarımız doldu. Filmi izlemek için gelen birçok kişi salonlarda yer kalmadığı için filmi izleyemedi şu andan itibaren bile filmin gelecek seansları dolmuş durumda. Galaya ve filme ilgi gösteren tüm halkımıza teşekkür ediyoruz

 

. Mardin Alışveriş Merkezi olarak yaratıcı etkinler yaratmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19