MARDİN`DE ATM `DE MEYDANA GELEN PATLAMA ENDİŞE YARATTI

Mardin`de Artuklu ilçesi,Cumhuriyet Meydanında Bulunan Ziraat Bankası önündeki ATM`de elektrik kontağının neden olduğu patlama,çevredeki vatandaşlar ve bazı basın tarafından Bomba zannedilmesi nedeniyle endişe yarattı.

Mardin 5.02.2016 00:38:41 0
MARDİN`DE ATM `DE  MEYDANA GELEN PATLAMA ENDİŞE YARATTI

Mardin'de Artuklu ilçesi,Cumhuriyet Meydanında Bulunan Ziraat Bankası önündeki ATM'de elektrik kontağının neden olduğu patlama,çevredeki vatandaşlar ve bazı basın tarafından Bomba zannedilmesi nedeniyle  endişe yarattı.

Saat 23:40 Civarı Mardin Merkez Artuklu İlçesi Cumhuriyet Meydanı Mevkisi Ziraat Bankası Önünde bulunan ATM''de Patlama Oldu Patlamada Bir Vatandaş Hafif Yaralanırken Orada Bulunan Araçlar Ve Banka Dahil olmak Üzere Bir Kaç Esnaf Dükkanı Hafif Hasar Gördü...

Mardin'in Merkez ilçesi Artuklu 1.cadde üzerinde Cumhuriyet Meydanında bulunan Ziraaat Bankası Şubesi önündeki ATM'de gece saatlerinde patlama oldu.Patlamanın elektirik kontağı nedeniyle meydana geldiği öğrenildi.

Olay yerinde bulunan Mardinli vatandaşlar çok hassas günlerden geçtiğimizi belirterek,Olur,olmaz şeylerin terör ile bağlantı kurularak,vatandaşa yansıtılmasının çok yanlış olduğunu ,Bu tür konuların araştırılmadan ,kesinlikle yalan yanlış yazılmasının bir turizm kenti olan Mardin'e zarar vereceğini,bunun için de çok dikkatli davranılması  gerektiği hatırlatıldı.

Patlamanın bazı Ulusal ve yerel basın yayın organlarında Başbakan'ın ziyareti ile ilişkilendirilerek abartılı bir şekilde yer aldığı gözlerden kaçmadı.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40