MARDİN`DE AK PARTİLİ GENÇLERDEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ

AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Yomakve Yönetim Kurulu Üyeleri ramazan ayı dolayısıyla şehit aileleri ve gazilere Artuklu ilçesinde iftar yemeği verdi

Mardin 22.06.2016 00:30:00 0
MARDİN`DE AK PARTİLİ  GENÇLERDEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ

AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Yomakve Yönetim Kurulu Üyeleri ramazan ayı dolayısıyla şehit aileleri ve gazilere Artuklu ilçesinde iftar yemeği verdi. iftar yemeğine şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanı Merve Aslaner, MKYK üyesi Mesut Özdemir Ömerli İlçe BaşkanıMehmet Zeki Ipekşen İl Anakademe yönetim kurulu üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.Teşkilat mensuplarımız Şehit ve gazi yakınlarıyla tek tek ilgilendi.

İl Başkanı Halil YOMAK iftar programında yaptığı konuşmada Sayın Başkanlarım, muhterem şehit aileleri, kıymetli gazilerimiz ve değerli misafirler bu mübarek akşamda iftar sofrasında sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Bizlerin davetini kırmadınız. İftar yemeğimize teşrif ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı şahsım adına gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Bu mübarek ramazan ayı içerisinde iftar yemeği vesilesiyle şehit ve gazi ailelerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduğumu dile getiriyorum. Biliyorum hepinizin yüreği yaralı. Bu vatanda, bu iftarları yaşayabiliyorsak, bunu sizlerin birer parçası olan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onlar ülkemizin birliği ve beraberliği için şehit düştüler, gazi oldular. Sizlere büyük vefa borcumuz var. Herhangi bir sıkıntınız olduğunda, kapımızın ardına kadar her zaman her konuda sizlere açık olduğunu belirterek sözlerimi sonlandırırken Ramazan ayının barış ve huzur içerinde geçmesini diliyor, aziz şehitlerimize ve ahirete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de sağlık ve afiyet temenni ediyorum. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10164,79%0,06
  • DOLAR

    32,21% 0,17
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2471,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3965,39% 0,79