MARDİN`DE AK PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ?NE ZİYARETÇİ AKINI

Referandum seçim çalışmalarını büyük bir özveriyle yürüterek oylarını yüzde 29?dan yüzde 41?e yükselten AK Parti Mardin İl Teşkilatı 17 Nisan sabahı ziyaretçi akınıyla karşılaştı.

Mardin 18.04.2017 18:11:34 0
MARDİN`DE AK PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ?NE ZİYARETÇİ AKINI

Referandum seçim çalışmalarını büyük bir özveriyle yürüterek oylarını yüzde 29’dan yüzde 41’e yükselten AK Parti Mardin İl Teşkilatı 17 Nisan sabahı ziyaretçi akınıyla karşılaştı.

 

Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gelen ziyaretçileri AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 22. Dönem Milletvekili Süleyman Bölünmez karşıladı.

 

HALKIN HER KESİMİNDEN ZİYARET

 

Her kesimden vatandaşların geldiği ziyarette herkesle tek tek ilgilenen AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Bu zaferin kazanılmasında Mardin’in çıkarlarını düşünen her insanın payı vardır. Ziyaretimize gelen eski milletvekilleri, belediye başkanları, muhtarlar, oda temsilcileri, STK temsilcileri ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum”.

 

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin düzenlemiş olduğu program dâhilinde tüm teşkilatın birlik içinde çalıştığını dile getiren İl Başkanı Dündar, “Düzenlediğimiz plan çerçevesinde 1 Şubat’tan itibaren çalışmalarımıza başladık. Sürecin en iyi şekilde sonuçlanması için eski ve yeni tüm teşkilatlarımızı 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması çalışmalarına davet ettik. Herkesin ön gördüğü güzel bir çalışmayla istediğimiz sonuca ulaştık”.

 

TÜM DÖNEMLERİN EN BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜ

 

Dündar, “Tüm dönemlerin en büyük dönüşümlerinden birini yaşamanın gururu içindeyiz. Halkımızla beraber tüm vesayetlere dur dedik. Yüce milletimizin azim ve kararlılığı tüm tecellisiyle ortaya bir kez daha çıkmış oldu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ülkemiz daha da kalkınacak ve hızla yükselen ekonomi ve dış politika çıtası daha da yükselecektir. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz sürekli büyüme kat etti. Sosyal ve belediyecilik alanlarında ilkler meydana geldi. Türkiye uluslararası kulvarlarda yatırım yapılabilecek ülkeler arasında il 10’a girdi. Enflasyon tek haneye düşürüldü, ekonomik kalkınmamız durdurulamaz bir hal aldı. Yatırımlar, yenilikler doğudan batıya tüm ülkeyi kapladı. Eskiden Türkiyeliyim demekten utanan vatandaşımız şimdi ülkesiyle gurur duyar hale geldi. Şimdi önümüz daha da açıldı”.

 

Dündar, “Türkiye’nin önünü tıkayan iç ve dış tüm kirli odaklar yerle bir olacak. Geleceğimize sözde engel olanlar ve ipotek koymak isteyenler bir daha söz hakkı alamayacaklar. Ülke insanını denize dökmeye uğraşanlar bir daha konuşamayacaklar. Bir kez daha yürekten Mardin halkına teşekkür ederken yeni sitemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum”. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00