MARDİN`DE AK PARTİ HEYETİNDEN İLÇELERE ÇIKARMA

AK Parti Mardin İl Teşkilatı bazı program ve ziyaretleri gerçekleştirmek amacıyla Mazıdağı, Derik ve Kızıltepe ilçelerine çıkarma yaptı.

Mardin 19.09.2018 12:45:53 0
MARDİN`DE AK PARTİ HEYETİNDEN  İLÇELERE ÇIKARMA


AK Parti Mardin İl Teşkilatı bazı program ve ziyaretleri gerçekleştirmek amacıyla Mazıdağı, Derik ve Kızıltepe ilçelerine çıkarma yaptı.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, AK Parti Mazıdağı İlçe Başkanı Zeki Yetiştiren, AK Parti Derik İlçe Başkanı Süleyman Karahan, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Aydın Yücedağ ve çok sayıda partilinin katılımlarıyla gerçekleştirilen program ve ziyaretler büyük ilgi gördü.

 

Heyet, AK Parti Mazıdağı İlçe Teşkilatı’na yapmış olduğu ziyaretin ardından Mazıdağı İtfaiye Amirliği, Korucular Derneği, Mazıdağı İlçe Devlet Hastanesi ve Mazıdağı İlçesine ataması gerçekleştirilen Kaymakam Mustafa Dinç’e ziyarette bulundular. Mazıdağı’ndaki temasların ardından Derik İlçesi’ne geçen AK Parti heyeti ilçede, AK Parti teşkilatıyla yapılan toplantının ardından ilçenin durumu ile ilgili bilgiler almak amacıyla Derik Kaymakamı Hakan Kafkas ziyaret edildi. Derik İlçe Hastanesi’nde yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu. Daha sonra heyet Kızıltepe’de faaliyet yürüten çeşitli oda başkanlarıyla çeşitli analizlerde bulunmak amacıyla toplantıda bir araya geldiler. Toplantının ardından Kızıltepe esnafıyla ve vatandaşlarla sohbet ettiler. Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti ve Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti’ne yapılan ziyaretlerin ardından program tamamlandı.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri Programlara ilişkin yaptığı açıklamalarda, “AK Parti Mardin İl Teşkilatı olarak ilçelerimizin durumunu yerinde incelemek ve vatandaşlarımızın ilçeleriyle ilgili sıkıntı ve önerilerini almak amacıyla bu ve buna benzer programlar düzenliyoruz. AK Parti halkıyla iç içe onların sorunlarıyla hemhal olmuş bir partidir. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını kendi sıkıntımız, eleştiri ve önerilerini de emir niteliğinde görerek hareket ediyoruz. Seçimler olsun ya da olmasın bizim için asla fark etmemiştir. Çünkü bizler daima vatandaşımızın sokağını, hanesini ziyaret ederek yalnız olmadığını, AK Parti’nin tüm gücüyle yanında olduğunu belirtiriz”.

 

Ak Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Ülkemize dayatılmaya çalışılan ekonomik darbenin halkımız tarafından bertaraf edilmeye çalışıldığını görmek onur vericidir. Gittiğimiz her yerde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan teveccühü gördük. Özellikle Kızıltepe’de oda başkanlarıyla yaptığımız toplantıda, onlarda ki umudu görmek bizleri yürekten sevindirdi. Çünkü AK Parti sürekli yapmış olduğu hamlelerle, yeni yeni yatırım paketleriyle bölgemizin eskiden olduğu gibi tekrar canlanmasına vesile olacaktır. Yeter ki biz ülkemizi ve milletimizi daha çok sevelim, bağrımıza basalım”.dedi. 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01