MARDİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`I KUCAKLAMAYA HAZIR!

AK Parti Mardin İl Gençlik Başkanlığı, 31 Mart Mahalli Seçim süreci boyunca AK Parti?nin 17 yıldır Türkiye?de ve dışarıda yapmış olduğu icraatlarının bulunduğu ayrıca, tüm adayların tanıtımının ve projelerinin aldığı broşürlerin dağıtımı için tüm ilçelere

3.03.2019 16:13:17 0
MARDİN  CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`I KUCAKLAMAYA HAZIR!

 

AK Parti Mardin İl Gençlik Başkanlığı, 31 Mart Mahalli Seçim süreci boyunca AK Parti’nin 17 yıldır Türkiye’de ve dışarıda yapmış olduğu icraatlarının bulunduğu ayrıca, tüm adayların tanıtımının ve projelerinin aldığı broşürlerin dağıtımı için tüm ilçelere tanıtım stantları kurdu.

 

AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamalarda, “Büyükşehir ve on ilçemizde kurmuş olduğumuz bu stantlarda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Mart Perşembe günü Mardin’de gerçekleştireceği büyük mitingin duyurularını, AK Partimizin 17 yıl boyunca yapmış olduğu eşsiz yatırımların bulunduğu ve büyükşehir Adayımız Sayın Mehmet Vejdi Kahraman ve on ilçe belediye başkan adaylarımızın projelerinin yer aldığı broşürleri vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Amacımız her vatandaşımıza ulaşarak AK Belediyeciliğin memleketimiz için ne kadar önemli olduğunu göstermek ve bölgemizin AK Parti’ye olan gereksiniminin çok üst düzeyde olduğunu kanıtlamaktır”.

 

Stantları ziyaret eden AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Gençlik kollarımızı yapmış oldukları bu önemli çalışmadan dolayı tebrik ediyorum. Amacımız tüm halkımıza ulaşarak AK Parti’yi ve çok değerli adaylarımızı tanıtmaktır. Bizler geçmişte çok sıkıntılar çekmiş ve AK Parti belediyecilik anlayışından yoksun kalmış tüm bölgelerimizi AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak istiyoruz. Tüm çalışmalarımız bu yöndedir. 7 Mart’ta inşallah, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle düzenleyeceğimiz mitingin hazırlık çalışmalarını sür'atle sürdürüyoruz. Gerçekleştireceğimiz bu mitingimize tüm halkımızı bekliyoruz”.dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00