Mardin Çatom ?Doğudan Batıya Uzanan Kadın Eli? Sergisine Yoğun İlgi

Mardin Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM), İstanbul Sultanahmet`te , 12`ncisi düzenlenen"Doğudan batıya uzanan kadın eli" sergisine katıldı.

10.05.2018 18:03:22 0
Mardin Çatom ?Doğudan Batıya Uzanan Kadın Eli? Sergisine Yoğun İlgi

Mardin Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM), İstanbul Sultanahmet'te , 12'ncisi düzenlenen"Doğudan batıya uzanan kadın eli" sergisine katıldı.

 

3- 21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da, 12'incisi düzenlenen "Doğudan batıya uzanan kadın eli" sergisine GAP idaresine bağlı 9 Çok Amaçlı Toplum Merkezinin katılımıyla gerçekleşiyor. Düzenlenen sergide Mardin  Çok Amaçlı Toplum Merkezinde bayan kursiyerlein 6 ay boyunca yapmış oldukları çalışmalar sergileniyor.. Cam işi, plaj kıyafetleri, şal, kolye, yöresel çantalar, iğne oyaları, yazmalar gibi bir çok el işi ürünü İstanbul'da sergileniyor.

Düzenlenen sergiyle ilgili açıklamalarda bulunan ÇATOM Sorumlusu serginin hayırlara vesile olmasını dilediğini ve sergide emeği geçen herkese sonsuz  ettiklerini söyledi.

 

Sultanahmet semtinde kurulan sergide Mardin standınınziyaret eden İstanbul Mardinli İş Adamlari Derneği Başkanı A.kadir Akkuş ve yönetim kurulu üyeleri,Çatom üyelerne çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

 

 MARMARA MARDİNLİLER DERNEĞİ ÇATOM SORUMLULARINA  PLAKET VERDİ

 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulselami Delibalta,Zeytinburnu Belediye başkan yardımcısı Av.Saffet Öz ve Meclis üyesi Abdulhakim Kaya ,Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyeleri  Arzu Sidal ve Yücel Elibol’un da katıldığı yemekte İstanbulda bulunan ÇATOM Sorumlularına plaket  verildi.

 

Yemekte Savur ÇATOM sorumlusu Halime Yıldırım,Kızıltepe ÇATOM sorumlusu Bahar Yıldız,Nusaybin  ÇATOM sorumlusu , Yıldız Kurt, Dargeçit  ÇATOM sorumlusu, Fatma Demir, Midyat ÇATOM sorumlusu Pınar Arslan,Mardin İstasyon  ÇATOM sorumlusuSadiye Sabas,Ömerli ÇATOM sorumlusu Sera Arslan, Mazıdağı ÇATOM sorumlusu Reyhan Coko'ya Dernek Başkanı Ahmet Fuat Bodur tarafından  plaket  verildi.

 

Marmara Mardinliler Dernek başkanı iş adamı Ahmet Fuat Bodur davetlerine katılan herkese teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19