MARDİN BÜYÜKŞEHİR`DEN KABRİSTANLARA BAKIM VE ONARIM

Mardin Büyükşehir Belediyesi mezarlıklar konusunda da aktif bir çalışma yürüterek,Kabristanlar bakım ve Onarımdan geçiriliyor.

Mardin 3.11.2017 10:59:20 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİR`DEN  KABRİSTANLARA BAKIM  VE ONARIM

Mardin Büyükşehir Belediyesi   mezarlıklar konusunda da aktif bir çalışma yürüterek,Kabristanlar bakım ve Onarımdan geçiriliyor.

 

Konu hakkında bilgi veren Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili . Mustafa Yaman “Vatandaşlarımızın atalarının yattığı kabristanların bakımına ve onarımına önem veriyoruz” dedi. Yaman, “Büyükşehir Belediyemiz hemşehrilerimizin beklentilerine cevap veren bir yapıda çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. İlimizin değişimini ise başarılı bir şekilde sağlamaktayız. İnsan odaklı çalışmalarımızla beğeni kazanmaktayız. Önem verdiğimiz konuların başında ise cenaze hizmetleri ve kabristanların güzelleştirilmesi yer almaktadır” ifadesini kullandı.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşları acılı günlerinde hiçbir zaman yalnız bırakmadığına dikkat çeken Yaman sözlerine şu ifadelerle son verdi: “Hemşehrilerimizin mutluluğunu esas alan çalışmaların yanında en zor zamanlarında da Büyükşehir Belediye olarak yalnız bırakmıyoruz. Vatandaşlarımızın cenazelerinde ücretsiz imkanlar sağlıyoruz. Bunun yanında taziyelerinde ise “mardinmasa olarak yer alıyoruz. Atalarımızın ebedi istirahat sağladığı mezarlıkların bakım ve onarımlarını ise ciddiyetler yapıyoruz. Kısa sürede ilimizde 124 kabristanın bakım ve onarımını yaptık”Açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07