MARDİN BÜYÜKŞEHİR`DAN KABALA MAHALLESİNE DEV PARK

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Kabala Mahallesi parkı ve Yeşilli ilçesi meydanında çalışmalarda sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak çalışmalarla Yeşilli ilçesi ve Kabala Mahallesi için yeni sosyal alanlar ortaya

Mardin 6.06.2018 12:06:55 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİR`DAN KABALA MAHALLESİNE DEV  PARK

Mardin Büyükşehir Belediyesi şehrin sorunlarını bitirmek ve yaşanabilir bir Mardin’i inşa etmek için çalışmalarını sürdürüyor. İlde tüm mahallelerde devam eden çalışmaların yanı sıra ilçelerin de gelişmesi için çaba veren Büyükşehir Belediyesi projelerini hayata geçiriyor. Bu noktada park, bahçe ve meydan yapımları da titizlikle sürdürülüyor. Kısa süre önce başlayan Kabala Mahallesi parkı ve Yeşilli ilçesi meydanında çalışmalarda sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak çalışmalarla Yeşilli ilçesi ve Kabala  Mahallesi için yeni sosyal alanlar ortaya çıkmış olacak.

 

Konu hakkında bilgi veren Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizin her noktasında proje yapıyor ve hayata geçiriyoruz” dedi. Yaman şöyle devam etti: “İlimizde bizlere tevdi edilen Büyükşehir Belediyesi görevinin akabinde hemen kolları sıvayarak çalışmalarımıza başladık. Kısa zaman dilimine büyük işleri sığdırarak vatandaşlarımızı mutlu ettik. İlimizde yaşayan hemşehrilerimizin görmek istedikleri Mardin için dur durak demeden çalıştık. Netice itibariyle vatandaşlarımızın beğenisini kazanan işleri başardık. Önem verdiğimiz projelerden birisi ise hemşehrilerimizin nefes alabilecekleri alanların ortaya çıkmasıdır.  Bu nedenle ilçe merkezlerimizin yanı sıra tüm mahallelerimizde etkin bir şekilde çalıştık. Son olarak Kabala Mahallemiz ve Yeşilli ilçemize projelerimizi bitirme noktasına getirdik”

 

Çalışmaların bitmesiyle güzel alanların kazandırılmış olacağını vurgulayan Yaman, “Yaptığımız çalışmayı yakın bir zamanda sona erdireceğiz. Bu sayede hemşehrilerimizin boş zamanlarında oturabilecekleri alanlar ortaya çıkacak. Yeşilli ilçemizdeki meydan çalışmamız ile ilçe merkezimize güzellik katacağız. Biz bundan sonra da ilçelerimizin büyük park ve nefes alma alanları ile ilgili çalışmalarımıza hassasiyetle devam edeceğiz. Öte yandan il merkezinde de Kamor parkını çok yakında bitirerek hediye edeceğiz” dedi.

 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04