MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ``ANNELER GÜNÜ``ETKİNLİĞİ

?Annelerimiz için ne yapsak azdır? ifadesini kullanan Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, bu nedenle belediye olarak en anlamlı şekilde Anneler Günü?nü kutladıklarını söyledi.

Mardin 12.05.2017 13:18:37 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ``ANNELER GÜNÜ``ETKİNLİĞİ

“Annelerimiz için ne yapsak azdır” ifadesini kullanan Mardin Valisi ve  Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, bu nedenle belediye olarak en anlamlı şekilde Anneler Günü’nü kutladıklarını söyledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Anneler Günü nedeniyle gezi düzenledi. İl genelinde eğitim ve öğretim gören başarılı 50 kız öğrenci anneleriyle birlikte Şanlıurfa gezisine gönderildi. Kadın ve Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilen ve “Başarılı Kızlar Anneler Gününde Annelerini gezdiriyor” isimli etkinlikle öğrenciler sabah erken saatte anneleriyle birlikte otobüslere binerek Şanlıurfa’ya hareket ettiler. Belediye çalışanları ise annelere karanfil verdikten sonra geziye katılanları uğurladı.

En anlamlı hediye

Konu hakkında açıklama yapan Mardin Vali/ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Anneler Günü’nde annelerin mutlu olabileceği bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Yaman, “Anneler Günü’nü Belediye olarak en anlamlı bir şekilde kutlamak istedik. Bu nedenle ilimizde fark ortaya koyacak bir çalışmaya imza attık. Başarılı kız öğrencilerimizle annelerini Şanlıurfa gezisi için uğurladık. Buradaki amacımız öğrencilerimize başarılarının karşılığı olarak annelerine bir gezi hediye etmeleriydi. Bu sayede çocuklarının başarısı için çaba veren annelerimizi onurlandırmış olduk” dedi.

Birgün değil, yılı her günü annelerimizin mutluluğu için varız

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin tüm annelerin her zaman yanında olduğunu anlatan Yaman, “Annelerimiz bizler için her daim kıymetli olmuştur. Öyle ki bizim inanışımızda “Cennet  anaların ayakları altındadır” düşüncesi hakimdir. Bizler Anneler Günü’nün sadece bir güne sığdırılmaması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle gerek şahsım, gerek eşim ve gerekse tüm personelim yılın her günü Mardinli annelerin mutlu olması adına hemşehrilerimizin yanında yer alıyor. Onlarla sürekli iç içe oluyor. Bu vesileyle elleri öpülesi annelerimizin Anneler Günü’nü bir kez daha gönülden kutlarım” diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00