MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Mardin Valisi ve Büyükşehir Başkan Vekili Mustafa Yaman, 6 ay gibi kısa bir sürede yol sezonu olmamasına rağmen başarılı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Mardin 3.05.2017 12:04:57 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Mardin Valisi ve Büyükşehir Başkan Vekili  Mustafa Yaman, 6 ay gibi kısa bir sürede yol sezonu olmamasına rağmen başarılı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi yollarda aktif bir çalışma sergileyerek beğeni kazanıyor. Özellikle kırsal yollarda 6 ay gibi kısa bir zaman diliminde, asfalt ve yol mevsimi olmamasına rağmen önemli başarılarelde edildi. Mardin Büyükşehir Belediyesi  toplamda 176 kilometre stabilize yol çalışması gerçekleştirilirken, 243 kilometre asfalt yama, ve 24 kilometre asfalt çalışması sağlandı. Diğer yandan kış mevsiminde kar yağışları nedeniyle yolların kapanmaması adına sorunsuz bir yol haritası izlendi. İl genelindeki mahallelerde kardan kaynaklı kimse mağdur edilmedi.

 

Konu hakkında bilgi veren Mardin Valisi ve Büyükşehir Başkan Vekili . Mustafa Yaman, ”İlimizin en ücra köşelerine dahi hizmet götürerek hemşehrilerimizi mutlu ediyoruz” dedi. Yaman şunları kaydetti: “Belediyemiz 6 ay gibi kısa bir zaman diliminde alt yapı ve üst yapıda kayda değer hizmetler yapmıştır. Bundan sonra da halkımızdan geleni halkımızın kullanması düşüncesiyle projelerimize hız verdik. Mardin’in yaşanabilir bir kent olması adına hedeflerimizi belirledik.  İl ve ilçe merkezleri gibi kırsal mahallelerimizin de güzel olması için uğraş veriyoruz. Bu noktada yol çalışmalarımız önemli bir noktada bulunmaktadır”

 

Kırsal mahallelere kaliteli yollarla ulaşabilir olmanın önemine dikkat çeken Vali Yaman, “Bizler yolun medeniyet olduğunu kabul eden bir anlayış ile çalışmalarımıza yön veriyoruz. Devletimizin ve hükümetimizin bu konuda yaptığı yatırımlar ve başarılar aşikardır.  Bu kapsamda ilimizin kırsal mahalledeki yollarının da en iyi şekilde olması için mücadele ediyoruz. En uzaktaki kırsal mahallenin bile yollarının kaliteli olmasını istiyoruz. Bu nedenle sezonu olmamasına rağmen tüm ekiplerimiz başarıyla çalıştılar. Vatandaşlarımızın memnuniyeti için projelerimizi sürdüreceğiz. Yaz sezonunu da en verimli bir şekilde geçireceğiz” diye konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46