MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR`A 5 YILDIZ KONFORUNDA TESİS

Mardin Büyükşehir Belediyesi kentte her yönüyle çalışmalara imza atıyor. Alt yapı ve üst yapıda rekor rakamlara imza atan Belediye, kentin spor geleceğine de sahip çıkıyor. Buna göre Mardin Büyükşehir Belediyesi?nin spor tesisleri yenilendi.

8.09.2017 12:57:50 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR`A 5 YILDIZ KONFORUNDA TESİS

Mardin Büyükşehir Belediyesi kentte her yönüyle çalışmalara imza atıyor. Alt yapı ve üst yapıda rekor rakamlara imza atan Belediye, kentin spor geleceğine de sahip çıkıyor. Buna göre Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin spor tesisleri yenilendi. Tesisler kötü görüntüden tamamen kurtulurken, sporun ve sporcunun hak ettiği konuma getirildi.

 

SPOR İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORUZ 

Konu hakkında bilgi veren Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Amacımz sporun gençlerimizin hak ettiği ortamlarda yapmasıdır” dedi. Yaman şunları dile getirdi: “İlimizde son zamanlarda gerçekleşen çalışmalar vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanmaktadır.  Kentimiz adeta bir şantiye alanına dönüşürken, hemşehrilerimiz de değişimden memnuniyetlerini belirtmektedir. Biz değişimi her alanda her yönüyle vatandaşlarımıza yaşatmaktayız. Sporda da gelişmeler için elimizden gelen çabayı vermekteyiz. Bu nedenle tesislerimizi yenileme gereksinimi ortaya çıktı”

 

5 YILDIZ AYARINDA MODERN TESİS HALİNE GELDİ

 

Tesislerin sporcuların tüm ihtiyaçlarını gözeten bir yapıda hayata geçirildiğine dikkat çeken Yaman, “Kentimizde sporu en güzel noktalara taşımak istiyoruz. Amacımız ilimizin gençliğinin sporda da başarı yakalaması ve yeni nesle örnek olmasıdır. Bu başarıyı yakalamanın temelinde yatan nedenlerden birisi de tesisleşmedir. Biz bu nedenle tesislerimize sahip çıkarak yeniledik” ifadesini kulandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10158,6%-0,15
  • DOLAR

    32,13% -0,08
  • EURO

    35,00% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2469,79% 0,10
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00