Mardin Büyükşehir Belediyesi Personelİne İş Güvenliği Eğitimi Verildi

Mardin Büyükşehir Belediyesi personel eğitimlerine devam ediyor. Çalışanlarının her yönüyle donanımlı olmasını hedefleyen Belediye, mesleki ve iş güvenliğini gerektiren konularda eğitimlerini sürdürüyor.

Mardin 3.08.2017 14:29:53 0
Mardin Büyükşehir Belediyesi Personelİne İş Güvenliği Eğitimi Verildi

Mardin Büyükşehir Belediyesi personel eğitimlerine devam ediyor. Çalışanlarının her yönüyle donanımlı olmasını hedefleyen Belediye, mesleki ve iş güvenliğini gerektiren konularda eğitimlerini sürdürüyor. Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi kurumda çalışan İŞ KUR  personeli, daimi işçilere ve vektörel mücadele personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verdi. İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşen eğitimde personel ve daire başkanları katılım sağladı.

 

Konu hakkında açıklama yapan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Personelimizin daha verimli ve daha iyi hizmet etmesi için eğitimlere önem veriyoruz” dedi. Bu nedenle sürekli seminer ve eğitim programları düzenlediklerinin altını çizen Yaman, “İlimize en iyi hizmeti yapmak için personelimize önemli görevler düşmektedir. Kendisini geliştiren personelin kentimizde daha güzel işler çıkaracağını biliyoruz. Bu nedenle eğitimlerimize ciddiyetle devam ediyoruz” diye konuştu.

 

İş güvenliği konusunda da hassas oldukların anlatan Yaman, “Personelimiz yaptıkları tüm çalışmalarda kendilerine ve çevrelerine zarar verecek hareketlerden uzak durmalılar. Bu nedenle iş güvenliği olmazsa olmaz konuların başında gelmektedir. Belirli periyotlarla çalışanlarımızın bilgilenmelerini önemsiyoruz. Bugün yaptığımız eğitimin de faydalı olacağına inanıyoruz. Personel eğitimlerimiz devam edecek” dedi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


 
 

24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10164,79%0,06
  • DOLAR

    32,21% 0,17
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2471,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3965,39% 0,79