MARDİN BB`Sİ 44 KM`LİK YOLU TAMAMLADI

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Februniye Akyol Akay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Mazıdağı ile Artuklu ilçeleri arasında yapımı tamamlanan grup köy yollarına ve Sosyal Yaşam evlerine ilişkin incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya gel

Mardin 30.09.2015 16:05:29 0
MARDİN BB`Sİ  44 KM`LİK YOLU TAMAMLADI

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Februniye Akyol Akay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Mazıdağı ile Artuklu ilçeleri arasında yapımı tamamlanan grup köy yollarına ve Sosyal Yaşam evlerine ilişkin incelemelerde bulunarak vatandaşlarla  bir araya geldi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminde yaşanacak olumsuz hava şartlarında vatandaşların  ulaşım sıkıntısı yaşamamaları için kent merkezi ve ilçelerde yol çalışmalarına büyük bir titizlikle devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Artuklu ilçesi arasında bulunan Akdağ (Akres) mahallesinden başlayıp Mazıdağı İlçesi Cevizlik (Cewzat), Ulutaş (Hesena), Yağmur (Êwrîxan) ile Arıköy (Xana Zenbur) mahallerine kadar 33 km ve Mazıdağı İlçesi Karasu (Cemê Reşan) mahallesinde de 11 km’lik yol olmak üzere 44 km yolun yapımı tamamlanarak  hizmete açıldı. Yapımı tamamlanan grup köy yollarına ilişkin ise Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Februniye Akyol Akay incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. İncelemeler sırasında Eş Başkan Akyol Akay’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Zirek, Büyükşehir Kırsal Yıllar Bakım ve Onarım Daire Başkanı Mehmet Nevzat Aydın, Fen İşleri Daire Başkanı Hamza Yusufoğlu ile Mazıdağı Belediyesi Eş Başkanı Necla Yıldırım eşlik etti.

Eş Başkan Akyol Akay ve beraberindekiler incelemelere ilişkin ilk önce Mazıdağı İlçesi Karasu (Cemê Reşan) mahallesinde yapımı tamamlanan 11 km’lik yolda incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşların sorunlarını da dinleyen Akyol Akay, yaşanan kimi eksikliklerin giderilmesi noktasında da daire başkanları ile görüştü. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90