MARDİN BB`DEN KIRSAL MAHALLELERE 126 TAZİYE EVİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi şehrin her noktasında çalışmalar gerçekleştiriyor. İl merkezi ve ilçe merkezlerinin yanı sıra kırsal mahallelerin beklentilerini de yerine getiren Büyükşehir Belediyesi, yaptığı taziye evleri ile vatandaşların takdirini kazand

Mardin 4.11.2018 13:11:54 0
MARDİN BB`DEN KIRSAL MAHALLELERE 126 TAZİYE EVİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi şehrin her noktasında çalışmalar gerçekleştiriyor. İl merkezi ve ilçe merkezlerinin yanı sıra kırsal mahallelerin beklentilerini de yerine getiren Büyükşehir Belediyesi, yaptığı taziye evleri ile vatandaşların takdirini kazandı. İhtiyaç hissedilen kırsal mahalelelerde 1.5 yıllık dönemde toplam 126 taziye evi bitirilerek hizmete açıldı.

 

Konu hakkında açıklama yapan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Kırsal mahallelerimizin ihtiyaçlarını gözetiyor ve sıkıntılarını gideriyoruz” dedi. Yaman, “İlimizde her yönüyle önemli çalışmalar yapmaktayız. Amacımız kırsal mahallelerden il merkezine kadar hemşehrilerimizin beklentilerini yerine getirmektir. Bu noktada ilimiz adeta bir şantiye alanı olmuş ve projeler ardı ardına bitmektedir. Biz kırsal mahallelerimizde de ciddi çalışmalar yapmaktayız. Özellikle kırsal mahallelerimizin yollarını en modern hale getirmemizin akabinde çocuklarımız için de parklar yapmıştık. Bunun yanında taziye evleri konusunda başladığımız çalışmalarda önemli rakamlara ulaştık” dedi.

 

Taziye evleri yapımı konusunda bilgi veren Yaman şunları iletti: “Kırsal mahallelerimizde yaptığımız istişarelerde taziye evleri konusunda yoğun talep söz konusuydu. Biz bu talebi yerine getirmek için hemen harekete geçtik. 1.5 yıl içinde 126 taziye evini bitirerek hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Taziye evlerimiz aynı zamanda sosyal yaşam evleri de kullanılması hasebiyle kırsal mahallelerimizin sosyal yaşantısına katkı sağlamaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaş odaklı çalışmalarımız sürecek”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00