MARDİN BB`DEN İLÇELERE MODERN PARKLAR

Mardin Büyükşehir Belediyesi il genelinde vatandaşların nefes alabilecekleri alanlar konusunda hassas bir şekilde çalışıyor. Kırsal mahallelerde, il ve ilçe merkezlerinde parklar, piknik ve mesire alanları konusunda önemli işlere imza atan Büyükşehir Bele

Mardin 24.01.2018 13:46:19 0
MARDİN BB`DEN İLÇELERE MODERN PARKLAR

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa Yaman her ilçeye büyük parklar yapmak için çalışmaların son hızıyla sürdüğünü kaydederken, “Bu bağlamda Midyat ilçemizde yapmayı planladığımız park için yakın zamanda çalışmalarımız başlayacak” dedi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi il genelinde vatandaşların nefes alabilecekleri alanlar konusunda hassas bir şekilde çalışıyor. Kırsal mahallelerde, il ve ilçe merkezlerinde parklar, piknik ve mesire alanları konusunda önemli işlere imza atan Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerinde de sembol olacak parklar için projelendirme çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda Midyat ilçesinde yapılması düşünülen park için son aşamaya gelindi. Projesi tamamlanan park için yakın zamanda ilk kazma vurulacak.

 

“Mardin’de nefes alabileceğimiz alanların çoğalması için çaba veriyoruz” ifadesini kullanan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “ İlimizde parklarımızın çoğalması için yoğun bir mesai sarf etmekteyiz. Amacımız ailelerimizin çocuklarımızın ve hemşehrilerimizin kaliteli zaman geçirebilecekleri alanların ortaya çıkmasıdır. Bu konuda kırsal mahallerimizde başarıya ulaştık. 1 yıl içinde 220 yeni parkı ilimize hediye ettik. İl ve ilçe merkezlerimizde de parklar konusunda çalışmalar yapmaktayız” diye konuştu.

 

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa Yaman bu bağlamda Her İlçeye Park Projesi’ni hayata geçirdiklerine işaret ederken, “İl ve ilçe merkezlerimizin de nitelikli ve vatandaşlarımızın rağbet edeceği parklara kavuşmasını arzu ediyoruz. Bu nedenle büyük parkların yapımına başlıyoruz. Bu konuda adım attığımız yerlerden birisi de Midyat ilçemizdir. Vatandaşlarımızın istediği ve görmeyi arzu ettiği bir park için kolları sıvadık. Proje çalışmaların bitirdiğimiz parkımızda yakın zamanda ilk kazmayı vurmuş olacağız” şeklinde konuştu

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19