MARDİN BAŞAKSPOR TÜRKİYE ZİRAAT KUPASI 3.TURUNDA ALTAY İLE KARŞILAŞACAK

Mardin Büyükşehir Belediye Başakspor Bugün Türkiye 1.lig takımlarınından Altay ile Ziraat Türkiye kupası 3.tur maçında Mardin 21 Kasım Şehir stadında saat 14.00`te oynayacağı karşılaşmada turu geçmek için mücadele edecek.

24.09.2019 08:17:24 0
MARDİN BAŞAKSPOR TÜRKİYE ZİRAAT KUPASI 3.TURUNDA ALTAY İLE KARŞILAŞACAK

Mardin Büyükşehir Belediye Başakspor Bugün Türkiye 1.lig takımlarınından Altay ile Ziraat Türkiye kupası 3.tur maçında Mardin 21 Kasım Şehir stadında saat 14.00'te oynayacağı karşılaşmada turu geçmek için mücadele edecek. 

 

 

 Altay Kafilesi dün Türkiye Ziraat Kupası 3.ur maçı içn geldiği Mardin'de Mardinli taraftarların yakın ilgisi ile karşılaştı.

Siyah-Beyazlı ekip  bugün saat 14.00'te Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eleme maçında  karşılacağı Mardin BŞB Başakspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak müsabaka saatini beklemeye başladı.

 

Yakın ilgilerinden dolayı Mardin GSİM yetkilileri, ev sahibi kulüp yöneticileri ve ağabeylerini yalnız bırakmayan Altay Mardin Kızıltepe Futbol Okulu öğrencileri   ile antrenör ve yöneticiler  yakın ilgilerinden dolayı herkese  teşekkür ettiler.

 

Tek maç eleme üsülü karşılaşacak Mardin Başakspor-Altay spor'dan kazanan takım 4.Tura yükselmiş olacak.

 

ALTAY MARDİN'DE TUR ARAYACAK

 

Türkiye Kupası’nın Altay için manevi değeri olduğuna belirten Altay Spor  teknik direktörü  Sait Karafırtınalar   “Bu kupayı iki defa kazanmış ve 7 defa final oynamış bir takımdan bahsediyoruz. Uzak bir kura çektik. Mardin de olsa Hakkari de olsa bu maçı oynayacağız. Mardin deplasmanından sonra Adana deplasmanına gideceğiz bir tek şanssızlık bu oldu. Ancak asla mazeretimiz yok” dedi.

 

ASLAR İZMİR’DE KALDI

 

Altay Bugün  saat 14.00’da Mardin Şehir Stadı’nda oynayacağı karşılaşma için pazartesi sabah erken saatlerde Diyarbakır aktarmalı olarak Mardin’e uçtu. Kafilede lig maçlarında fazla forma şansı bulamayan oyuncular yer aldı. Altay kafilesi, kupa maçının ardından İzmir’e dönerek ligde Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

 

Mardin Başakspor da Bugün Tur arayacak,Ziraat Türkiye Kpasında 4.Tur Hedefleyen Mardin Başaksporlu Futbolcular Altay Maçını kazanarak 4.Tura çıkmayı hedefliyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00