MARDİN BASIN İLAN KURUMU ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATTI

Mardin Basın İlan Kurumu Müdürü Adnan Günbegi hayata geçirilen projelere yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Mardin 23.07.2019 15:59:23 0
MARDİN  BASIN İLAN KURUMU  ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATTI

Mardin Basın İlan Kurumu Müdürü Adnan Günbegi  hayata geçirilen projelere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. 

 

Mardin Basın İlan Kurumu Müdürü Adnan Günbegi gerçekleştirilen projelerlerle Mardin'de önemli başarılara imza attı.İşte Mardin Basın İlan Kurumu tarafından  hayata geçirilen  Projeler;

 

* Nisan 2016’da Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şubesi ve kentte görev yapan gazetecilerle beraber Mardin Orman İşletme Müdürlüğü ve Artuklu Üniversitesi işbirliğiyle, üniversitenin kampüs alanında "Basın İlan Kurumu ve Mardin Basın Mensupları Hatıra Ormanı" oluşturulmuştur.

* 25 - 26 Temmuz 2015 tarihleri arasında Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti, Mardin Gazeteciler Cemiyetiyle ortaklaşa Mardin yerel basınının görsel ve içerik bakımından daha başarılı olması için 13 yerel gazete yetkilisine '’Temel Gazetecilik ve Sayfa Tasarım Programı Eğitim Semineri'’ düzenlenmiştir.

* 2015 yılı Ocak ayından itibaren BİK Mardin Şubesi olarak gazetelerin okunurluklarını ve prestijlerini artırmak için kentin farklı noktalarına, sponsorlar aracılığıyla ücretsiz gazete stantlarının kurulması sağlanmıştır. 

* 20 - 23 Kasım 2014 tarihleri arasında Mardin’de düzenlenen ikinci fuar olma özelliği taşıyan Yapı Grubu Fuarı'nda, yerel gazetelerimizin tanıtımı sağlamak ve reklam gelirlerinin arttırmak için basın standının ‘’ücretsiz’’ bir şekilde tahsis edilmesi ve 8.000 gazetenin katılımcı firmalara ve vatandaşlara sponsorlar aracılığıyla ücretsiz dağıtılmasına aracılık edilmiştir.

* Kasım 2014'te yerel gazetelerin barkod uygulamasına geçmesi Şube Müdürlüğümüz tarafından teşvik edilmiştir.

* 20 Ağustos 2014 tarihinde Mardin'de yayınlanan yerel gazete çalışanlarının basın kartı almaları yönündeki çalışmalarımızdan dolayı, Basın Yayın ve Enformasyon Şanlıurfa İl Müdürü Şerafettin Akın, daire başkanları Cemal Yılmaz ve Tülin Alkan tarafından oluşan bir heyet, BİK Şube Müdürlüğümüze teşekkür ziyaretini gerçekleştirmişlerdir.

* Kasım 2018, Eylül 2017, Nisan 2016 ve Aralık 2015 tarihlerinde denetim alanımızda olan 13 gazete ve dergi için arşivimizden biriken tonlarca kağıt ve kolilerce poşet ücretsiz bir şekilde ÇEVSAN Atık Geri Dönüşüm Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti.’ne tutanak karşılığı teslim edilerek geri dönüşüme katkı sağlandı.''

 

Mardin Basın İlan Kurumu Mardin il Müdürü Adanan Günbegi yaptığı açıklamada;''Tüm bu çalışmaların yapılmasında desteklerini esirgemeyen;  BİK Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Adnan ERTEM ve Yönetim Kurulu Üyelerine, BİK Genel Müdürümüz  Yakup KARACA ile BİK ailesine, Mardin Valisi Mustafa YAMAN ile Bölge Valilerimize, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner ÖZTÜRK’e, Derik Kaymakamı Hakan KAFKAS’a, Diyarbakır İŞKUR İl Müdürü İsmail KOÇ ve Müdür Yardımcısı Cengiz ÇELEBİ’ye, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ’a, İŞKUR Mardin İl Müdürü Mehmet AKIN ve Müdür Yardımcısı Abdurrahim YALÇIN ile bu projelerin yapılmasında her zaman yanımda olan başta aileme ve kıymetli basın mensuplarına teşekkür ederim.''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00