MARDİN BAROSUNDAN BİR HEYET AÇLIK GREVİNDEKİ MEHMET DEMİR`İ ZİYARET ETTİ

Mardin Barosundan bir heyet Karayolları parkında açlık grevini sürdüren Mehmet Demir`i ziyaret ederek görüşme yaptı.

Mardin 20.07.2020 13:42:34 0
MARDİN BAROSUNDAN BİR HEYET AÇLIK GREVİNDEKİ MEHMET DEMİR`İ ZİYARET ETTİ

Mardin Barosundan bir heyet Karayolları parkında açlık grevini sürdüren  Mehmet Demir'i ziyaret ederek görüşme yaptı.

 

Yaklaşık 1,5 yıl önce tahliye olan 35 yaşındaki 2 çocuk babası Mehmet Demir yasa gereği Hükümlü çalıştırması gereken kurumların ve iş yerlerinin bu yasa hükümlerini yok saydıklarını ve cezasını tamamlayarak tahliye olmasına rağmen uzun süredir iş arayışında olduğunu belirterek,Açlık Grevine başlamıştı.

 

Evinde başladığı açlık Grevini ,Mardin Karayolları parkında sürdüren,Mehmet Demir sonuç alamaması halinde ise Açlık Grevini ölüm orucuna çavireceğini açıkladı.

 

Mardin Barosundan bir Heyet Karayolları Parkında Açlık Grevini sürdüren Mehmet Demir'i ziyaret ederek kendisi ile görüşme yaptı.Görüşmeye ilişkin bilgi ve Resimleri sosyal Medya hesabından paylaşan Mardin Barosu,Twıtet hsabından yaptığı paylaşımda  görüşmeye ilişkin şu paylaşımları yaptı;

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

 
 
 
 
 
adlı kişiye yanıt olarak
1.5 sene önce cezasını tamamlayarak tahliye olan Demir, 5 aydan bu yana kirasını ödeyememediğini, bunun yanı sıra borçlarını ödeyemediği için hakkında açılan icra takiplerinden ötürü eski hükümlülere sağlanan hibe programlarından da faydalanamamadığını ve
 
 
1
 
1
 
2
 
 
 
 
 
 
 
Önümüzdeki günlerde ailesinin de açlık grevine başlayacağını ifade eden Demir sonuç alınamaması halinde açlık grevini ölüm orucuna çevireceğini beyan etmiştir.
 
 
1
 
1
 
4
 
 
 
 
 
 
Yaşam hakkının üstünlüğüne inanan Mardin Barosu, ilgili kurumlara ve duyarlı işverenlere Mehmet Demir’in taleplerine cevap vermeleri konusunda acilen çağrıda bulunmaktadır.
 
 
 
Paylaşımında İlgili Kurumlara ve duyarlı işverenlere seslenen Baro yetkilileri Mehmet Demir'in iş talebine olumlu yanıt vermeleri konusunda  ilgililere çağrıda bulundu.
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
 
 
1
 
2
 
4
 
 

30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00