MARDİN BAHÇEŞEHİR KOLEJİ`NDEN BÜYÜK BAŞARI

Mardin Bahçeşehir Koleji Mardin Bocce Petank İl Turnuvası`a faklı kategorilerde katılarak katıldığı tüm kategorilerde kupa almaya hak kazandı.

Mardin 1.03.2015 00:36:15 0
MARDİN BAHÇEŞEHİR KOLEJİ`NDEN  BÜYÜK BAŞARI

Mardin Bahçeşehir Koleji Mardin Bocce Petank İl Turnuvası'a faklı kategorilerde katılarak katıldığı tüm kategorilerde kupa almaya hak kazandı. 

Mardin Bahçeşehir Koleji Mardin Bocce Petank İl Turnuvası'a faklı kategorilerde katılarak katıldığı tüm kategorilerde kupa almaya hak kazandı. "Okullararası Genç Kızlar" ve "Okullararası Genç Erkekler" kategorisinde 1.'lik ödülü,

"Okullararası Yıldız Erkekler" "Okullararası Yıldız Kızlar" kategorilerinde 2.'lik ödülü,"Okullararası Küçük Kızlar","Okullararası Küçük Erkekler" ise kategorisinde ise 3.'lük ödülünü aldı.Katıldığı tümkategorilerde ödül alan Mardin Bahçeşehir Koleji öğrencileri adeta madalyalara ambargo koydu.

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Bocce turnuvası sona erdi. 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları takviminde yer alan Bocce müsabakaları Küçük kızlar, yıldız kızlar, küçük erkek, büyük erkek, genç erkek ve genç kız olmak üzere 6 kategoride düzenlendi. İlimizde ilk defa düzenlenen Bocce müsabakalarına yaklaşık 50 sporcunun katılımı ile Bahçe Şehir kolejinde oynandı. Düzenlenen müsabakalar sonucu küçük kızlarda birinci Bağrı Bütün İlk Okulu, ikinci Süleyman Demirel İlk Okulu, üçüncü Dicle İlk Okulu oldu. Küçük erkeklerde birinci Süleyman Demirel İlk Okulu, ikinci Süleyman Solhan İlk Okulu, üçüncü Bahçe Şehir Koleji oldu. Yıldız kızlarda ise birinciliği Toki Orta Okulu, ikinciliği Bahçe Şehir Koleji aldı. Yıldız erkeklerde birinci Toki Orta Okulu ikinci Bahçe Şehir Koleji oldu. Genç kızlar ve erkeklerde birinciliği Bahçe Şehir Koleji aldı.

İl Müdürü Mustafa KUZU” Okul Sporları için yeni bir branş olan Bocce İlimizde ilk defa düzenlenmektedir. İlimizde ilk defa düzenlenen Bocce spor dalına 6 kategoride yaklaşık 50 sporcunun katılması İlimizde spor adına çalışmaların var olduğunun göstergesidir. Hem zihnen hem bedenen güçlü bir nesil yetişmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82