MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR ÖZCOŞAR MARDİN BASINI İLE KAHVALTILI TOPLANTIDA BULUŞTU

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, yönetim kadrosu ile birlikte Mardin`de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, üniversitenin yeni dönemdeki vizyonu ve hedefleri konusunda Mardin Basını ile bilgi paylaştı.

Mardin 24.09.2019 16:29:08 0
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR ÖZCOŞAR MARDİN BASINI İLE  KAHVALTILI TOPLANTIDA BULUŞTU

Mardin Artuklu Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, yönetim kadrosu ile birlikte Mardin'de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, üniversitenin yeni dönemdeki vizyonu ve hedefleri konusunda Mardin Basını ile bilgi paylaştı.

 

Üniversitenin yeni bir sayfa açtığı bu dönemde basının desteğini çok önemsediklerini belirten Rektör Özcoşar, bu doğrultuda sağlanacak işbirliğinden tüm şehrin fayda göreceğini ifade etti.

 

Basının, üniversitenin en önemli paydaşlarından birisi olması gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. Özcoşar, her türlü katkı, eleştiri ve öneriye açık olacaklarını belirtti. 

 

Üniversitenin  Sosyal Tesisi ve Uygulama Oteli’nde düzenlenen programa; Artuklu Üniversitesi Rektörünün  yanı sıra, Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Vahap Özpolat, Genel Sekreter  Doç. Dr. Mustafa Öztürk, Genel Sekreter Yardımcısı  Öğr. Gör. Muhammed İkbal Saylık, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Canan Eren Dağlı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Aynur Özfırat katıldı.

 

Basın mensupları ile gerçekleştirdiği toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özcoşar “Toplumsal sağduyu ve kamusal alanda farkındalık yaratarak doğru ve objektif bilgilerin topluma ulaştırılması hususunda önemli bir görevi yerine getiren basın mensuplarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim.” dedi. 

 

Üniversite yönetiminin önümüzdeki süreçte hedeflediği çalışmalarla ilgili açıklamaları ile  süren toplantı, daha sonra soru-cevap faslıyla sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15