Mardin Ankara`da Travelexpo Fuarında tanıtılıyor

Ankara`da bu yıl 4`üncüsü düzenlenen Travelexpo Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı kapılarını açtı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium`da başlayan fuarda Mardin Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü`nün ve ARTUKBEYKahve kuruyemiş firması stant açtı.

Turizm 15.11.2019 19:37:53 0
Mardin Ankara`da  Travelexpo Fuarında  tanıtılıyor

  Ankara'da bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Travelexpo Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı kapılarını açtı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da başlayan fuarda Mardin  Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü  ve ARTUKBEY Kahve  kuruyemiş firması stant açtı.Mardin standında Gümüş işleme ürünleri ile ARTUKBEY Kahve ve Kuruyemiş ürünleri tanıtımı ve satışı yapılıyor. 

 

Mardin Kültür ve Turizm İl Müdürü Allattin Aydın Mardin olarak Fuara katılım için son anda karar verildiğini belirterek,buna rağmen  "Standımızı  Ankara'da yaşayan Mardinli hemşehrilerimizin  yanı sıra çok sayıda vatandaş tarafından ziyaret edildi.. Bu yıl fuarın teması 'Kültür turizmi' olarak belirlendi. Mardin  bir kültür kenti olması nedeniyle biz de kültürümüzü ön plana çıkarak tanıtımlara yer verdik. Standımızda, Artukbey Firması standını  ziyaret eden katılımcılara Mardin Yöresel Ürünleri olan Badem Şekeri,Mardin Leblebisi ve Artukbey Kahve dağıtıldı''Dedi

 

Ankara'da bulunan Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İbrahim Özcoşar'da Fuar Toplantı salonunda ''Kültür Turizmi'' Konulu seminerde katılımcılara Kültür Turizmi hakkında aydınlatıcı bilgiler sundu.

 

Mardin standını bugün ziyaret eden Emekli Ankara Hakimi Avukat   Beyazıt Boran,standı ziyaret ederek Mardin İl Turizm ve Kültür Müdürü Alaattin Aydın ile diğer görevlilere başarılar diledi.Emekli Hakim Beyazıt Boran 25 medeniyetin tarihi kalıntıları bulunduğu Mardin'in mutlaka gezilip,görülmesi gereken kadim bir kent olduğunu ifade ederek, Türkü, Kürdü, Arabı Süryanisi, Yezidisi Hiristiyanı ve Çerkezi ile tam bir mozaik kenti olan Mardin'i ziyaret eden turist sayısı her geçen gün artıyor,Bu da yapılan Tanıtım çalışmalarının bir sonucudur.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum''Dedi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00