MARDİN AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRÜ EFETÜRK, BASINLA BULUŞTU

Mardin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk,Mardin`de görev yapan yerel ve ulusal basın ile kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Mardin 21.09.2016 20:24:45 0
MARDİN AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRÜ EFETÜRK, BASINLA BULUŞTU

Mardin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk,Mardin'de görev yapan yerel ve ulusal basın ile kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Mardin basını ile bir araya gelen Mardin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk,  İl Müdürlüğünün çalışmaları ve yatırımları hakkında   basın mensuplarına detaylı  açıklamalarda bulundu.

 

Efetürk ,Mardin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak mutfakta çok büyük işler yaptıklarını  İl   Bu işleri yaparken de çok büyük bir emek ve mesai harcadıklarını belirtti.

 Mardin'de Kurumuna bağlı tesisler hakkında bilgilendirmelerde bulunan İl Müdürü Efetürk,Kadın Konuk   Evin'in gizli bir adreste tabelası olmayan bie mekanda faaliyet  yürüttüğünü ve Emniyet ile işbirliği içerisinde ortak hareket ederek,Şiddet gören kadınların kadın konuk evinde misafir edildiklerini,bunun yanısıra 6 tane evde çacukların sosyal yaşama adaptasyonu için ,çalışmalar yürütüldüğünü,İl Müdürlüğü olarak Mardin ilinde önemli çalışmalara imza attıklarını ifade etti.

İnsanlara dokunan kurumların en başında geldiklerini ifade eden Efetürk  "şehit´idir, gazi´sidir, çocuğudur, sosyal yardımlardır, eğitimidir her tarafa giriyoruz. Bizim alanda gördüğümüz tepkiler çok olumlu olduğunu belirten Efetürk,çalışmalarına Basın mensuplarının desteğini almanın önemine değindi..

Mardin ilinde 7.766 Engelli vatandaşa bir ayda 7 Trilyon,2016 yılında toplam olarak Aile ve Sosyal politikalar il müdürlüğü olarak 48 Trilyon 465 bin lira ödeme de bulunduklarını ve ödemeye de devam edeceklerini açıkladı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖKBALIK

 


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00