MARDİN 16.GÜNÜNDE DEMOKRASİ NÖBETİNİ KIZILTEPE İLÇESİNDE TUTTU

Yurt genelinde vatandaşlar, FETÖ`nün darbe girişimine tepki göstermek için gerçekleştirdiği demokrasi nöbetini sürdürüyor.Darbe Girişiminin 16.gününde Mardinliler,Demokrasi nöbetini Kızıltepe ilçesinde tuttu.

Mardin 31.07.2016 10:40:11 0
MARDİN 16.GÜNÜNDE  DEMOKRASİ NÖBETİNİ KIZILTEPE İLÇESİNDE TUTTU

Yurt genelinde vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek için gerçekleştirdiği demokrasi nöbetini sürdürüyor.Darbe Girişiminin 16.gününde Mardinliler,Demokrasi nöbetini Kızıltepe ilçesinde tuttu.

Demokrasi nöbetinin  16. Günün gecesinde Kızıltepe'de  .Çoşkulu bir kalabalık ve her kesimden katılımın olduğu demokrasi şenliğinde bir kez daha Darbe girişimi mardinli vatandaşlar tarafından lanetlendi.

AkParti Kızıltepe ilçe Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen ve Demokrasi şöleni havasında geçen Demokrasi Nöbetine  ilgi çok yoğun oldu.

 Ak Parti Mardin  il Teşikilatının  Başkan Mehmet Ali Dündar,başkanlığında yer aldığı demokrasi şölenine,Kızıltepe Ak Parti ilçe Başkanı Faruk Kılıç,Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve Mardinli Kanaat önderleri,vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Kızıltepe ilçesinde düzenlenen Demokrasi şölenine katılan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla slogan atarak, darbe girişimine tepki gösterdi.

Ak Parti Kızıltepe ilçe başkanı Faruk kılıç şölen sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

''Bugün Kızıltepe ilçemizde düzenlemiş olduğumuz milli irade mitingine katılıp bizleri yanlız bırakmayan gerek çevre ilçelerden ve gerekse köylerden gelip katılım sağlayan tüm katılımcılara, emniyet mensuplarına ,basın mensuplarına,eğitim camiasına kurum amirlerimize KIZILTEPE kaymakamı Ali Güldoğan 'a diğer parti temsilci ve mesuplarına,sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine ,kanaat Önder'lerimize ilbaşkanımız mehmet ali dündar ve Ekibine milletvekillerimiz Orhan Miroğlu,sayın ceyda Bölünmez Çankırı , mkyk üyemiz sayın Zeynep alkış , sayın Abdurrahman kurt ve KIZILTEPE ak parti ilçe teşkilatı çalışanlarına ve darbeye karşı dik duran tüm vatandaşlarımıza akparti ilçe teşkilatı adına teşekkür eder saygılar sunarım''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90