MARDİN 1.CADDE ESNAFI MİROĞLU`NDAN 1.CADDE`NİN TRAFİĞE AÇILMASINI İSTEDİ

TBMM`nin kapanmasının ardından Mardin`e gelen Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,Bugün Akşam saatlerinde ziyaret ettiği1.cadde esnafı tarafından araç Trafiğe kapatılan ve kaldırımları çiçek saksıları ile kapatılan 1.Caddenin araç trafiğine açılmas

Mardin 6.08.2017 08:44:26 0
 MARDİN 1.CADDE ESNAFI MİROĞLU`NDAN  1.CADDE`NİN TRAFİĞE AÇILMASINI İSTEDİ

TBMM'nin kapanmasının ardından Mardin'e gelen Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,Bugün Akşam saatlerinde ziyaret ettiği1.cadde esnafı tarafından araç Trafiğe kapatılan ve kaldırımları çiçek saksıları ile kapatılan 1.Caddenin araç trafiğine açılması ve Saksıların yeniden  kaldırımlardan kaldırılması talebinde bulundu.

 

Akşam saatlerinde Ak Parti Artuklu ilçe Başkanı Av.Olcay Sekizkardeş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 1.Cadde esnafını gezen Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,Esnaf tarafından  coşku ile karşılandı.

 

Milletvekili Orhan Miroğlu ile beraberindeki Heyet'e  bilgi sunan Esnaflar,Mardin valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından araç trafiğine kapatılan 1.cadde, esnafı ve vatandaşı mağdur ettiğini ifade ederek, Mardin merkez Artuklu ilçesinin 1. Cadde ve alt çarşı (Tarihi Mardin Çarşısı) esnafı, Cumartesi ve Pazar günleri 12.00 ile 19.00 saatleri arasında 1.caddenin trafiğe kapatılması yüzünden artık iş yapamaz hale geldiklerini dile getirerek, bu durumun bir an önce düzeltilmesini talep ettiler.

 

Siyasilerden destek beklediklerini ve kangren haline gelen 1.cadde Trafiğinin yeniden eski haline gelmesini istediklerini belirten 1.Cadde Esnafı sorunun çözümü için  tüm siyasilerden destek bekliyorlar.

 

Ak Parti Mardin Milletvekili ve Beraberindeki Heyet 1.Cadde esnafının sorunlarını dinlerken alışveriş yapan ve gezen vatandaşlarla da sohbet etti,Milletvekili Miroğlu Sokak ta Müziik yapan gençlerle de sohbet ederek bir süre icra ettikleri müziği dinledi.

 

Eski Mardin Belediye Başkanı Av.Mehmet Beşir Ayanoğlu da Esnaf ile görüşmeler  yaparak,  sorunlarını birebir görüşmeler yoluyla  dinliyor.Eski Başkan Ayanoğluna sıkıntılarını anlatarak destek isteyen  Mardin 1.Cadde Esnafı zaman geçirilmeden,1.Caddenin araç Trafiğineyeniden  açılması ve Cumhuriyet Meydanına Kapalı Otopark yapılmasını istiyorlar.

 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00