MARDAV`DAN ENGELLİ VATANDAŞLARA AKÜLÜ ARAÇ DESTEĞİ

Adana`daki Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (MARDAV) tarafından ihtiyacı olan engelli Mardinli vatandaşlara tekerlikli ve akülü tekerlikli sandalye hediye edildi.

2.04.2015 19:22:40 0
MARDAV`DAN ENGELLİ VATANDAŞLARA AKÜLÜ ARAÇ DESTEĞİ

Adana'daki Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (MARDAV) tarafından ihtiyacı olan engelli Mardinli vatandaşlara tekerlikli ve akülü tekerlikli sandalye hediye edildi.
Adana’da ve yaşayan rahatsızlıkları nedeni ile yürüme engeline yakalanan Mardinli hemşehrilerini Adana'daki Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (MARDAV) unutmadı. Kendilerine daha önce talepte bulunan ve engellerinin bulunduğuna dair rapor ve benzeri belgeleri arz eden engelli vatandaşlara yönelik çalışmalarını hızlandıran MARDAV yönetimi, ilk olarak Barbaros Mahallesinde askerlik görevini yaptıktan sonra EMS Hastalığına yakalanan Yakup İşleyen’e akülü tekerlikli sandalye hediye etti. Ardından ise Yenibey Mahallesi’nde oturan felçlik geçiren Vesile Yüksekdağ’ın evine gidilerek burada 65 yaşındaki hasta kadına tekerlikli sandalye hediye edildi. Tekerlikli sandalyesini MARDAV Yönetiminden alan yaşlı kadın konuşma engeli olduğu için bağırarak, dua ederek sevincini yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

Adana'daki Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (MARDAV) tarafından ihtiyacı olan engelli Mardinli vatandaşlara tekerlikli ve akülü tekerlikli sandalye hediye edildi.
Adana’da yaşayan rahatsızlıkları nedeni ile yürüme engeline yakalanan Mardinli hemşehrilerini Adana'daki Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (MARDAV) unutmadı. Kendilerine daha önce talepte bulunan ve engellerinin bulunduğuna dair rapor ve benzeri belgeleri arz eden engelli vatandaşlara yönelik çalışmalarını hızlandıran MARDAV yönetimi, ilk olarak Barbaros Mahallesinde askerlik görevini yaptıktan sonra EMS Hastalığına yakalanan Yakup İşleyen’e akülü tekerlikli sandalye hediye etti. Bizzat MARDAV Başkanı Osman Göktekin ve Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın tarafından götürülerek akülü tekerlikli sandalye İşleyen Ailesine teslim edildi. Akülü tekerlikli sandalyesini teslim alan Yakup İşleyen, MARDAV yönetimine teşekkürlerini sundu.
Ardından ise Yenibey Mahallesinde oturan felçlik geçiren Vesile Yüksekdağ’ın evine gidilerek burada 65 yaşındaki hasta kadına tekerlikli sandalye hediye edildi. Tekerlikli sandalyesini MARDAV Yönetiminden alan yaşlı kadın konuşma engeli olduğu için bağırarak, dua ederek sevincini yaşaması dikkatlerden kaçmadı. MARDAV Başkanı Osman Göktekin, hem şehrilerine yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi. Engelli hemşehrilerinin talebi üzerine vakıf olarak böyle bir girişimde bulunduklarını anlatan Göktekin, “Engelli hemşehrilerimizin mutluluğu bize dünyaları verdi. Vakfımız ihtiyacı olan hemşehrilerimize bu şekilde hizmetler veriyor. Vakfımıza talep geliyor. Dilekçe yazıp raporlarını ibraz ediyorlar. Bizde bunu değerlendiriyoruz. Gerçekten ihtiyacı olan hemşehrilerimize akülü tekerlikli sandalye ve tekerlikli sandalyelerini isteğe bağlı alarak kendilerine hediye ediyoruz” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19