Maraton gönüllülerine teşekkür Belgeleri Törenle Verildi

Trabzon?un düşman işgalinden kurtuluş etkinlikleri kapsamında bu yıl koşulan 38. Uluslarası Trabzon Yarı Maratonu, 3?cü 10 km koşusu ve 23?cü halk koşusunda gönüllü olarak görev alan KTÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencil

Belediye Haberleri 16.03.2018 15:08:34 0
Maraton gönüllülerine teşekkür Belgeleri Törenle Verildi

Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluş etkinlikleri kapsamında bu yıl koşulan 38. Uluslarası Trabzon Yarı Maratonu, 3’cü 10 km koşusu ve 23’cü halk koşusunda gönüllü olarak görev alan KTÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerine teşekkür belgeleri düzenlenen törenle verildi

 

.     İkram Sofrası’nda yapılan törene Trabzon Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya,  KTÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Akın Çelik, Trabzon Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi Sportif Direktörü Yaşar Ulusoy ve Büyükşehir Belediyespor Genel Sekreteri Osman Çift’in katılımı ile gönüllü öğrencilere katılım belgeleri verildi.    

 

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017’de bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül anısına, ?Şehit Eren için Koşuyoruz? sloganı ile koşulan 38. Uluslarası Trabzon Yarı Maratonun bu yıl büyük ilgi gördüğünü kaydeden Genel sekreter yardımcısı Mustafa Akkaya koşuda gönüllü olarak görev alan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerine ve okul yöneticilerine teşekkür etti. Yarı maratonun Trabzon’un tanıtımına önemli katkılar sağladığını kaydeden Akkaya yapılan bu ve buna benzer organizasyonlarda görev alan gönüllülerin sayılarının fazlalığı spor otoriteleri tarafından en çok önemsenen konuların başında geldiğinin altını çizdi. Akkaya gelecek yıllardaki organizasyonlarda gönüllülerden daha çok yararlanmayı düşündüklerini kaydederek öğrencilere başarılar diledi. 

 

    KTÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Akın Çelik ise öğrencileri ile birlikte maratonda gönüllü olarak bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çelik, öğrencilerinin uluslararası bir organizasyonda gönüllü olarak görev alarak tecrübe ve deneyim kazandıklarına dikkat çekerek, bundan sonra ki etkinliklerde de katkı sunmaya hazır olduklarını söyledi.     Tören konuşmaların ardından öğrencilere teşekkür belgelerinin verilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.  


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04