MAR-DER’den Dağlıoğluspor’a malzeme yardımı

Adana'da faaliyet yürüten Mardinli vatandaşların Sivil Toplum Örgütü olan Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MAR-DER) Dağlıoğluspor Kulübü oyuncularına krampon, eşofman ve forma yardımında bulundu.

Mardin 27.12.2021 15:24:00 0
MAR-DER’den Dağlıoğluspor’a malzeme yardımı

Adana'da faaliyet yürüten  Mardinli vatandaşların Sivil Toplum Örgütü olan Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MAR-DER) Dağlıoğluspor Kulübü oyuncularına krampon, eşofman ve forma yardımında bulundu.

 

Adana 1. Amatör Lig Büyükler B Grubu’nda mücadele eden Dağlıoğluspor’un, son maçında Şampiyon Çocukspor’u 3-1 mağlup ederek, ligde aynı puanı paylaştığı Suluca Organize Sanayi’nin ardından 9 puanla dördüncülüğe yükselmesi, büyük sevinç oluşturdu.

Dağlıoğlu Mahallesi’nde yaptığı sosyal yardımlarla adından sıkça söz ettiren MAR-DER Başkanı Kamil Taze, MAR-DER Sözcüsü Salih Kaplan, Onursal Başkan Enver Ağırman, MAR-DER Gönüllüleri’nin desteğiyle Dağlıoğluspor Kulübü teknik heyet ve futbolcularına eşofman, forma ve krampon yardımında bulundular. Ligdeki son maçında Şampiyon Çocukspor karşısında alınan galibiyeti de karşılıksız bırakmayan MAR-DER yöneticileri, dernek binasında Dağlıoğluspor Kulübü Başkanı İzzet Timur, Dağlıoğluspor Kulübü Genel Mali Sorumlusu Abdullah Öncü, Teknik Direktör İdris Aydinç, teknik heyet ve futbolculara yemek vererek sevinçlerine ortak oldu.

TİMUR’DAN MAR-DER YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR

Yemek sonrası teşekkür konuşması yapan Dağlıoğluspor Kulübü Başkanı İzzet Timur, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan MAR-DER yöneticilerine teşekkür etti. Dağlıoğlusporlu gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılarak, spora yönlendirilmesinde büyük emekleri olduğunu öne sürdüğü MAR-DER Yöneticilerinin maddi manevi her zaman yanında olduklarını ifade eden Timur, “Dernek olarak daha önce de yanımızda olmuşlardı. Şimdi de kulübümüze malzeme desteğinde bulunarak, bu güzel yemeği organize ederek bizi onurlandırdılar. Biz de futbolcu arkadaşlarımızla birlikte bu jesti karşılıksız bırakmayarak ligde daha üst sıralarda yer almak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

KAPLAN: YARDIMLAR SÜRECEK

Dağlıoğluspor’un var olduğu sürece yardımlarının süreceğini ifade eden MAR-DER Sözcüsü Salih Kaplan da, güzel günleri hep beraber göreceklerini ifade etti. “Yolun sonunun şampiyonluk olsun veya olmasın” diyerek sözlerine devam eden Kaplan, “Gençlerimize, bu yoldaki mücadeleleri için MAR-DER olarak teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07