MANCHSTER CITY`DEN MANICİNİ İLE İLGİLİ OLAY AÇIKLAMA!

Türkiye`de ağır eleştiriler alan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini`ye eski kulübünden ağır bir eleştiri geldi.

Spor 31.03.2014 09:35:26 0
MANCHSTER  CITY`DEN MANICİNİ İLE İLGİLİ OLAY AÇIKLAMA!

Türkiye`de ağır eleştiriler alan Galatasaray Futbol takımının Teknik Patronu  Roberto Mancini`ye eski kulübünden ağır bir eleştiri geldi

Son haftalarda Alldığı sonuçlarla Türkiye`de her geçen gün ağır eleştirilee hedef olan ve İstifası istenen Galatasarat Teknik Direktörü Roberto Mancini, İngiltere`de de gündemdeki sıcaklığını koruyor.

Manchester City`den ayrıldıktan sonra bu sezon Galatasaray`ı çalıştırmaya başlayan Roberto Mancini hakkında eski kulübünün futbol direktöründen çarpıcı ve olay yaratacak bir açıklama geldi.

``Pellegrini`ye minnet duyuyoruz``

Manchester City futbol direktörü Txiki Begiristain, kulüpte tekrar güneşli günleri gördüğü için teknik direktörleri Manuel Pellegrini`ye minnet duyduğunu belirtti.

``Mancini`nin yarattığı hengameden...``

Yaklaşık 10 ay önce Mancini`yi takımdan bizzat kovan isim olan Begiristain, Mancini dönemindeki hengameden kurtuldukları için mutlu olduklarını, Pellegrini gibi bir beyefendiyle çalıştıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Şilili teknik adamın birebir oyuncu gelişimi yeteneğinin üst düzey olduğunu vurgulayan Begiristain, Dzeko,Kolarov ve Nasri gibi Mancini döneminde sönük kalan oyuncuların çok iyi bir form grafikleri yaşadığının altını çizdi.

Mancini`ye taş üstüne taş atan Txiki Begiristan "Başarılı olmak önemli bir husus ama kulüpte mutlu bir ortamın olması daha önemli. Manuel bunun olması için çok çaba sarfediyor.


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00