MAMAK'TA ÜREĞİL MİLLET BAHÇESİ BAYRAM SÜRESİNCE DOLU TAŞTI

Başkentin ilk millet bahçesi Üreğil Millet Bahçesi, bayram tatilinde tam kapasite doluluk oranına ulaştı.

3.07.2023 10:01:00 0
MAMAK

Başkentin ilk millet bahçesi Üreğil Millet Bahçesi, bayram tatilinde tam kapasite doluluk oranına ulaştı.

 

Yaz aylarında Başkentlilerin vazgeçilmez durağı haline gelen Üreğil Millet Bahçesi, bayram tatilinde doldu taştı.  Kurban bayramını fırsat bilen piknikçiler, mangalını semaverini alıp maaile millet bahçesine koştu. Millet bahçesine gelen minikler, oyun alanlarında keyifle oynarken, aileler ise dinlenerek eğlenerek tatilin tadını çıkardı.

 

Yeşili, havası ferah ve kullanışlı alanları ile dikkat çeken Üreğil Millet Bahçesi, Ankara’nın gözde mekanları arasında gösteriliyor.

 

“Üreğil Millet Bahçemizin Başkentin Gözde Mekanları Arasında”

 

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “ Millet Bahçeleri, halkımızı doğa ile buluşturan, rekreasyon, aktif yaşam ve sosyalleşme gereksinimlerini karşılayan simgesel yeşil alanlardır. Üreğil Millet Bahçemiz de açıldığı ilk günden bu yana Ankaralıları teveccühünü kazanmış, Başkentimizin gözde mekanları arasına girmiştir. Üreğil Millet Bahçemiz, yaz kış demeden Ankaralılara hizmet vermeye devam ediyor. Kurban Bayramı tatilinde de halkımızın hizmetinde olan Üreğil Millet Bahçemizde piknik ve mangal alanları, oyun alanları, evcil hayvanat bahçesi ile sebze ve meyve bahçeleri de bulunuyor. Dalından koparılan doğal sebze ve meyveler, kooperatif aracılığıyla satışa sunuluyor” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19