MAMAK`TA UĞUR IŞILAK COŞKUSU

Uğur Işılak Mamaklılarla bir araya geldi. Kendine has tarzıyla 26 yıllık müzik hayatını geride bırakan sanatçı, alanı dolduran binlerce Mamaklıya seslendirdiği türkülerle unutulmaz bir gece yaşattı. Bağlamasının tellerine dokunarak Mamak'ı inleten sanatçı

Belediye Haberleri 20.07.2013 11:49:35 0
MAMAK`TA UĞUR IŞILAK COŞKUSU

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Mamak Belediyesi tarafından personel için iftar yemeği düzenlendi. Her yıl geleneksel olarak yapılan personel iftar yemeğine Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,  eşi Zeliha Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye çalışanları ailelileriyle birlikte katıldı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar sofrasında Akgül, orucunu personeliyle birlikte açtı. Yoğun ve etkin bir çalışma temposu içinde olduklarını kaydeden Akgül, “Ramazan ayının güzelliğini çalışanlarımıza yaşatmak ve çalışanlar arasındaki uyumun devamlılığını sağlama açısından sosyal aktiviteler yapmayı önemsiyorum. 4.5 yıldır bir aile ortamında hizmet üretiyoruz. Büyük gurur ve mutlulukla ifade ediyorum ki 25 yılda Mamak’a yapılmayan yatırımları biz sizlerle birlikte 4.5 yılda Mamak’a kazandırdık. Mamak’ta ilkleri hep birlikte hayata geçirdik. Bu bir ekip, takım çalışmasıdır” dedi. Göreve geldiği ilk gün personeline “Vatandaşımız bizden hizmet bekliyor, onlara bir tebessüm göstermek, belediyemize geldikleri zaman hoş geldiniz demek de bir hizmettir“ dediğini hatırlatan Akgül, bundan sonra da aynı anlayışla yolumuza devam edeceğiz dedi.  İftar sonrası sahneye çıkan Uğur Işılak Mamaklılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

 

Bağlamanın Telleri Mamak’ı İnletti

Mamak Belediyesi, Ramazan etkinlik alanında her akşam genç, yaşlı ve çocuğuyla herkesin keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Etkinlik alanında Mamaklılar dev sanatçılarla buluşuyor. Ramazan etkinlik alanının son misafiri Uğur Işılak Mamaklılarla bir araya geldi. Kendine has tarzıyla 26 yıllık müzik hayatını geride bırakan sanatçı, alanı dolduran binlerce Mamaklıya seslendirdiği türkülerle unutulmaz bir gece yaşattı. Bağlamasının tellerine dokunarak Mamak’ı inleten sanatçının söylediği şarkılara Akgül ve binlerce vatandaş eşlik etti. ”Halk Ozanı” diye tanımlanan sanatçı, alanı hınca hınç dolduran vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan sanatçı, duygularını sahnede dile getirdiğini belirterek,” Sanat olsun, türkü olsun, büyüklerimizi anmak olsun, dünya görüşümüz olsun. Bu akşamı dolu dolu geçirelim” dedi. Mamak’ta belediye çalışmalarından memnun olan bir halk gördüğünü kaydeden sanatçı, ”Mamak’ta kimle görüştüysem belediye hizmetlerini, yatırımların güzelliğini anlatıyor. Mamak’ın çok değiştiğini görüyorum” dedi. Ramazana verilen kıymeti ve Ramazan etkinliklerini çok önemsediğini belirten Işılak,” Bizlere bu güzellikleri yaşatan, sizlerle buluşturan kıymetli başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

Gecenin Finali “Her Şey Türkiye İçin”

Gecenin sonunda usta yorumcuya plaket ve çiçek takdim eden Akgül, “Sanat ve sanatçı deyince herkesin aklına gelen sanatçının sesinin güzel, yorumunun güzel olmasıdır. Oysaki asıl önemli olan sesinin ve yorumunun güzelliğinin yanında bu bayrağı, bu milleti, bu vatanı, dillendirmesi ve güzel ahlakıdır. Uğur kardeşim gibi sanatçıların sayılarının artması diliyor ve bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum” dedi. Bestesi sanatçıya ait Necip Fazıl Kısakürek’ten “Sakarya” ve Mehmet Akif Ersoy’dan da “Zulmü Alkışlayamam” şiirlerini seslendiren Işılak, gecenin finalini tüm Mamaklıların katılımıyla “Her şey Türkiye İçin” ve “Haydi Anadolu” adlı türküyü seslendirerek yaptı.


ABDULLAH ORTAÇ(AHA)ANKARA-MAMAK


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04