MAMAK`TA NİHAT HATİPOĞLU`NA YOĞUN İLGİ

Mamak Belediyesi gelen talepler doğrultusunda Hatipoğlu'nu bir kez daha Mamaklılarla buluşturdu. Lalahan Nevin Gökçek Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa Mamaklılar büyük ilgi gösterdi.

Belediye Haberleri 2.12.2013 10:20:39 0
MAMAK`TA NİHAT HATİPOĞLU`NA YOĞUN İLGİ

Mamak Belediyesi gelen talepler doğrultusunda Hatipoğlu’nu bir kez daha Mamaklılarla buluşturdu. Lalahan Nevin Gökçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Mamaklılar büyük ilgi gösterdi. 

Daha önce binlerce Mamaklıyı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile bir araya getiren Mamak Belediyesi gelen talepler doğrultusunda Hatipoğlu’nu bir kez daha Mamaklılarla buluşturdu. Lalahan Nevin Gökçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Mamaklılar büyük ilgi gösterdi. Program başlangıcında yerel sanatçıların seslendirdiği ilahiler ve semazenlerin yaptığı sema gösterisi katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. Programa Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün yanı sıra Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer ve Mamak Belediye Meclis Başkan Vekili Erdal Ak katıldı. Peygamber sevgisinin her geçen gün arttığını dile getiren Hatipoğlu; “Çocuklarına Peygamber sevgisi öğretmek anne babaların görevidir” dedi. Allah ve Peygamberine hizmet etmenin en büyük makam olduğunu söyleyen Hatipoğlu konuşmasına şöyle devam etti; “Aşkın başkenti Paris diyorlar. Ben Paris’e de gittim ama aşık olmadım. Aşkın başkenti Medine’dir. Medine’ye gittiğiniz zaman bir el sizi tutuyor. Sanki sen benim misafirimsin diyor” dedi.

 

Mamaklılar Salonu Hınca Hınç Doldurdu

7’den 70’e Mamak sakinlerinin hınca hınç doldurduğu salonda Peygamberin hayatından örnekler vererek sohbetini tamamlayan Hatipoğlu; “Böylesine hayırlı bir buluşmayı gerçekleştirdiği için Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’yla daha öncede program yaptıklarını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Anlatılan güzel, anlatan da güzel olduğu için programın tadına doyulmuyor. Biz peygamberi örnek aldıkça hayatımızda barış olur, mutluluk olur, huzur olur. Rabbim inşallah onu anlayan ve yaşayan kullardan olmayı nasip eder” dedi. 

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA

ARTUKLU HABER AJANSI


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00