MAMAK'TA HÜNERLİ ELLERDEN MUHTEŞEM SERGİ

Mamak Musiki Muallim Mektebi, Mamak Belediyesi Ahmet Yesevi Aile Merkezi kursiyerlerinin resim sergisine ev sahipliği yaptı.

Ankara 15.08.2021 10:14:00 0
MAMAK

Mamak Musiki Muallim Mektebi, Mamak Belediyesi Ahmet Yesevi Aile Merkezi kursiyerlerinin resim sergisine ev sahipliği yaptı. Yağlı boyadan, karakaleme, suluboyadan kuru kalem, çalışmalarına kadar 20 kursiyerin elinden çıkan 67 eser ziyaretçilerden tam not aldı.

 

Sanatsal becerilerini geliştiriyorlar

Belediye bünyesinde bulunan aile merkezlerinde eğitim alan kursiyerlerin, büyük emek, sabır ve azimle ürettikleri eserleri düzenlenen sergilerle tüm Ankaralıların beğenisine sunduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamaklı hanım kardeşimizin ilgi ve talepleri doğrultusunda, ilçemizde yeteneklerini keşfedip geliştirebilecekleri kurslar veriyoruz. Böylelikle hem sanatsal becerilerini geliştiriyorlar hem de ortaya çıkardığı eserleri satışa sunarak aile ekonomisine katkı sağlayabiliyorlar. Ortaya çıkardıkları eserlerden dolayı hepsini tebrik ediyorum” dedi.

 

Eğitmenlerimizin Desteğiyle Yeteneğimi Keşfettim

Resim yeteneğini Mamak Belediyesi Ahmet Yesevi Aile Merkezi’nde keşfettiğini ifade eden kursiyer Ayşe Kaplan “Resme yeteneğim yok sanıyordum, yapamayacağımı düşündüm. Eğitmenlerimizin desteğiyle yeteneğimi gün yüzüne çıkardım. Bugünde yaptığım eserler sergileniyor. Benim için çok büyük bir gurur. Herkesin içinde bir yetenek var. Bu yeteneği de belediyemiz bünyesinde bulunan aile merkezlerinde, eğitmenlerimizin desteği ile kolaylıkla ortaya çıkarabilirsiniz. Yeter ki cesaret edin” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61