Mamak'ta Hanımların lezzet dükkânının ikincisi açıldı
Mamak Belediyesi ve AK Partili Kadın milletvekillerinin desteği ile geçtiğimiz ay Next Level AVM ’de satış yeri açan Ankara Kadın Kooperatifleri Birliği, ikinci iş yerlerini NataVega Alışveriş Merkezi’nde açtı.
Mamak Belediyesi ve AK Partili Kadın milletvekillerinin desteği ile geçtiğimiz ay Next Level AVM ’de satış yeri açan Ankara Kadın Kooperatifleri Birliği, ikinci iş yerlerini NataVega Alışveriş Merkezi’nde açtı.
İş yeri açılışına AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcı Hatice Çakmak, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl katıldı.
Mamak, Kızılcahamam, Akyurt, Güdül ve Kalecik Kadın Kooperatifi üyesi kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı iş yeri bir ay boyunca satış yapacak. Açılan iş yerinin kadınlara güç vereceğinin altını çizen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Çam, “Kadınlar arasında dayanışmayla, üreten kadını ve ihtiyacı olan müşteriyi bir araya getiriyoruz. Bölgemizin ve kadınların hayallerini gerçekleştirmek için kadının sosyal ve içtimai hayatta fonksiyonlarını arttırmak, kadınlarımızın hünerli ellerinden çıkan ürünleri teşhir etmek amacıyla bu iş yerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Hanım kardeşlerimiz, yöresel ve geleneksel ürünleri gerekli hijyen ortamları sağlanarak aracısız bir şekilde üreticiden direk tüketiciye sunuyorlar. Kooperatif demek kolektif çalışma demektir. Yani birlikte çalışma ve üretme anlamına gelir. Mamak, bu konuda öncülük yapmak durumunda. Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların daha da genişleterek, ekonomik anlamda da ilerleyen zamanlar da daha büyük gayretler göstereceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK
-
1
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’den Ramazan Bayramı Mesajı
-
2
Başkan Şahin’den Ramazan Bayramı Mesajı
-
3
ŞEKER SAĞLIĞINIZI TEHDİT EDEBİLİR
-
4
Aliağa’da ‘6. Geleneksel At-Çek Balık Avı Festivali’ Coşkusu
-
5
Mardin Büyükşehir Belediyesinden Bayram Öncesi Mezarlıklarda Temizlik Çalışması
-
6
İZDO, Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimleriyle Farkındalık Yaratıyor
-
7
ANKARA'DA EGO OTOBÜSLERİ VE METROLAR BAYRAM BOYUNCA ÜCRETSİZ
-
8
Şanlıurfa'da "Turizm Polisi" Rehberlik Hizmetiyle Turistlere Güven Veriyor
-
9
BAŞKAN MANSUR YAVAŞ'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
-
10
HOLLANDA BELEDİYE SEÇİMLERİNDE YEREL PARTİLER ÖNE ÇIKTI
-
11
Mardin’de Ramazan Bayramı’nda Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak!
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,30% 0,04
-
EURO
51,33% 0,07
-
GRAM ALTIN
6619,53% -0,03
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00



