MAMAKLILAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Ramazan-ı Şerif tüm güzelliği ve bereketiyle devam ederken, Mamak Belediyesi ilçede bulunan 66 mahallenin ortak noktaları belirleyerek gerçekleştirdiği ?Mahallede İftar Var? etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.

Belediye Haberleri 17.06.2017 08:56:01 0
MAMAKLILAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Ramazan-ı Şerif tüm güzelliği ve bereketiyle devam ederken, Mamak Belediyesi ilçede bulunan 66 mahallenin ortak noktaları belirleyerek gerçekleştirdiği “Mahallede İftar Var” etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. İftarda binlerce insanı buluşturan, sevgi sofralarını mahallelere taşıyan belediye, bu seferde Demirlibahçe ve Şafaktepe mahallelerinde iftar verdi.

 

Dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz

Ramazan Ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinleri ile iftar sofralarında buluşulduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Mamak Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi bu yıl da 66 mahallemizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz” dedi.

 

İftar yapmanın mutluluğunu yaşadık

 

Bu Ramazan ayında bugüne kadar birçok Mahalle sakinleri ile bir araya gelmenin, iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık diyen Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, “Bugün de Demirlibahçe ve Şafaktepe mahalle  sakinleri ile bir arada olma, iftar yapma, sohbet etme imkanına eriştik. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi. 

 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40