MAMAKLI SPORCULAR BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Mamak Belediyesi, bünyesinde oluşturduğu spor kulübü ile başarıdan başarıya koşuyor. Farklı kategorilerde binlerce sporcuya ev sahipliği yapan kulüp bünyesinde yetişen sporcular, Milli Takım?ın yanı sıra önemli kulüplerde ter döküyor.

Mardin 25.12.2015 10:28:14 0
MAMAKLI  SPORCULAR BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Mamak Belediyesi, bünyesinde oluşturduğu spor kulübü ile başarıdan başarıya koşuyor. Farklı kategorilerde binlerce sporcuya ev sahipliği yapan kulüp bünyesinde yetişen sporcular, Milli Takım’ın yanı sıra önemli kulüplerde ter döküyor. Kulüp branşlarından tekvando takımının başarılı sporcuları antrenörleri Sezai Yalçın ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Sayısız başarılara imza atarak, madalya kazanan sporcuları tebrik eden Akgül, sporun her branşına hizmet edecek tesisleri bölge gençliğine ve tüm Ankaralılara kazandırdıklarını kaydetti. Akgül, “Biz sporun ve sporcunun yanındayız. Biz tesislerimizle geleceğe yatırım yapıyoruz. Takımımız, Mamak’ın yüz akı oldu” dedi. Akgül, takıma yeni sezon için başarı diledi.

Gurur Tablosu

Her yılın başında büyüttüğü hedeflere 2015 yılında da ulaşmanın haklı gururunu yaşayan takım, ulusal ve uluslar arası derecelere imza atarak Mamak’a gurur yaşattı. Takım bu yıl içerisinde ferdi klasmanda bir Avrupa üçüncülüğü, bir balkan ikinciliği, iki Türkiye Şampiyonluğu ile madalyaları boynuna takarken, iller arası müsabakalarda da 6 şampiyonluğa imza attı. Yine takım halinde 3 kez Ankara Şampiyonluğu elde eden takım rakiplerini geride bıraktı. 8 Ocak’ta Alanya’da başlayacak yeni sezon için çalışmalara hız verdiğini kaydeden takım antrenörü Yalçın, “Ankara’nın en başarılı spor kulübü olarak, yeni sezona hazırız. Durmadan yorulmadan özverili bir şekilde ekip arkadaşlarımızla birlikte daha iyisi için çalışıyoruz” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAMAK/ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00