MAMAK BELEDİYESİNDEN YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe sokaklarını elden geçirip tek tek onarırken, yeni yol açma ve asfaltlama çalışmaları da devam ediyor.

24.12.2014 11:16:21 0
MAMAK BELEDİYESİNDEN YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe sokaklarını elden geçirip tek tek onarırken, yeni yol açma ve asfaltlama çalışmaları da devam ediyor. Sürdürülen yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, aynı zamanda mahalle halkı ile birebir görüşüp talepleri dinliyor. Kutlu, Mutlu ve Mehtap Mahallesi’nde bulunan yol açım ve genişleme çalışmalarını takip eden Akgül, amacımız ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini arttırmak dedi.

 

Ulaşıma yeni soluk

Yapılan çalışmaları değerlendiren Akgül, “Günü kurtarmak için değil, ilçemizin ve halkımızın geleceğini düşünerek hizmet üretiyoruz. Her geçen gün gelişen Mamak’ta nüfus artışı, yeni ulaşım güzergâhlarını da kaçınılmaz hale getiriyor. Çalışmalarımızı bir an önce sonuçlandırıp, bölgemizde ulaşıma yeni bir soluk kazandıracağız. Böylece başlattığımız çalışmalarda modern yaşam alanlarını ve yollarını hazır bir şekilde vatandaşın hizmetine sunuyoruz” dedi.

 Yol medeniyettir

Akgül’ün denetlediği ilk adres, Kutlu Mahallesi 458/1 sokakta geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen Bağlar Cami önünde sürdürülen yol genişletme çalışması oldu. Yol genişletme ve asfaltlama çalışmasının tamamlandığı sokakta üst yapı enerji hattı deplase çalışmaları da tamamlandı. 70 metre uzunluğa sahip yolun bordür ve tretuvar çalışmaları devam ediyor. Akgül ardından Mutlu Caddesi’nde kazı çalışması devam eden Huzur Cami inşaatının temel açım çalışmasını inceledi. Son olarak Mehtap Mahallesi 136, 142 sokak ile Kartaltepe Kentpark çevre bağlantı yollarının yol genişleme ve malzemeli bakım çalışmalarının durumu hakkında bilgi alan Akgül, toplam 1000 metre uzunluğa sahip yolun asfalt kaplama çalışmaları tamamlandıktan sonra tretuvar çalışmaları yapılacağını kaydetti. İş makinelerinin dur durak bilmediği Mamak’ta yolları belirli programlar dâhilinde açtıklarının altını çizen Akgül, “Yol medeniyettir. Halkımıza yeni yollar, yeni yatırımlar kazandırıyoruz” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07