Mamak Belediyesi’nden eğlence dolu sünnet şöleni

Sosyal Belediyecilik anlayışla adından söz ettiren Mamak Belediyesi, düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni ile çocuklara ve ailelerine keyifli bir akşam yaşattı.

Ankara 5.09.2021 12:17:00 0
Mamak Belediyesi’nden eğlence dolu sünnet şöleni

Sosyal Belediyecilik anlayışla adından söz ettiren Mamak Belediyesi, düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni ile çocuklara ve ailelerine keyifli bir akşam yaşattı. Geçtiğimiz günlerde 850 Mamaklı çocuğu modern cerrahi yöntemlerle özel bir hastanede ücretsiz olarak sünnet işlemlerini gerçekleştiren Mamak Belediyesi, çocukların bu özel ve anlamlı gününü sünnet şöleniyle taçlandırarak, unutamayacakları bir organizasyon gerçekleştirdi. Mehteran Takımı’ndan sihirbazlık gösterilerine, sihirli balon şovlarından akrobasi hareketlerine kadar birçok sahne gösterisinin yapıldığı şenlik, çocukların büyük beğenisini topladı. Mamak Belediyesi 75.Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen şölene, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl,  MHP Mamak İlçe Başkanı Mustafa Esen, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Çocuklarımız en kıymetli emanetlerimiz

Paylaşmanın birlik ve beraberliğin yaşandığı etkinlikleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifadeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Evlerimizin can şenliği, göz aydınlığımız, en değerli varlıklarımızın olan yavrularımızın geleceğe bir adım daha attıkları bu güzel günlerde bu sevinci hep birlikte yaşıyoruz. Sünnet şölenimizin yavrularımızın hayatında güzel bir anı olarak kalmasını diliyorum. Böyle şenliklerin hem çocuklarımız arasında hem de aileler arasında sağlam köprüler kuracağına inanıyoruz. Çocuklarımız en kıymetli emanetlerimiz. Evlatlarınıza geleceğin gençleri ve büyükleri gözüyle bakıyoruz. Bu anlayışla Mamak Belediyesi olarak çocuklarınızı yarınlara hazırlamanızda destek olmaya devam ediyoruz ve bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

 

Gönüllere dokunarak Mamaklıların her anında yanında olduklarını ifade eden AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl,“ Öncelikle yarınımızın teminatı gençlerimiz sünnetinin hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Bugün nasıl evlatlarımızın mürüvvetini gördüysek onları nice hayırlı güzel mürüvvetleri görmeyi tekrar rabbimden temenni ediyorum. Günümüz kutlu geleceğimiz aydınlık olsun” dedi.

 

 Bugün burada sosyal belediyeciliğinin çok önemli bir hizmet örneğine şahitlik edildiğini kaydeden eden MHP Mamak İlçe Başkanı Mustafa Esen, “Mamak’ta toplumsal dayanışmanın birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri, en güzel çalışmaları yapılıyor. Bu anlayışla yapılan hizmetlerden dolayı başta Mamak Belediye Başkanımız Murat Köse’yi ve çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi. Şölen toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22