Mamak Belediyesi ve Lokman Hekim Üniversitesi İş birliğine imza attı

Mamak Belediyesi ve Lokman Hekim Üniversitesi arasında sağlık, spor, sosyal ve kültürel konular kapsamında işbirliği içeren protokol imzalandı.

Ankara 10.03.2021 12:54:00 0
Mamak Belediyesi ve Lokman Hekim Üniversitesi İş birliğine imza attı

Mamak Belediyesi ve Lokman Hekim Üniversitesi arasında sağlık, spor,  sosyal ve kültürel konular kapsamında işbirliği içeren protokol imzalandı.
Lokman Hekim Üniversite’nde gerçekleşen protokol töreninde, mutabakat zaptı Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Gümüşel ve Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mehmet Altuğ tarafından imzalandı. İş birliğinin Mamak’ta gerçekleşecek projelere önemli katkılar sağlayacağının altını çizen Başkan Yardımcısı Düğmeci, “Bilgi güçtür, bilgiye ulaşmanın en rahat sağlandığı yerler üniversitelerdir. Lokman Hekim Üniversitesi ile belediyemiz arasında yapılan bu protokolü bizler çok önemsiyoruz. Umarım hem belediyemiz hem de üniversitemiz şehrimiz açısından çok güzel projelere imza atar” dedi.

 
Protokolün hayırlı olması temennisinde bulunan Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gümüşel de, “ Üniversiteler sadece öğrenci yetiştirmek değil, aynı zamanda bulunduğu beldeye katkı da sağlamalıdır. Bizler de bu protokol ile bunu gerçekleştirmiş olacağız. Böylece bilimsel, eğitim, sosyal, kültürel, sanat, sportif faaliyetler ile ilgili üniversitenin birikiminin öğrencilere ve halkımıza aktarılmasına katkı sağlayacağız” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22