Mamak Belediyesi Ankara Üniversitesi ile İşbirliğine İmza Attı

Mamak Belediyesi ve Ankara Üniversitesi arasında akademik, sosyal ve kültürel konular kapsamında işbirliği içeren protokol imzalandı.

Ankara 5.08.2021 10:20:00 0
Mamak Belediyesi Ankara Üniversitesi ile İşbirliğine İmza Attı

Mamak Belediyesi ve Ankara Üniversitesi arasında akademik, sosyal ve kültürel konular kapsamında işbirliği içeren protokol imzalandı.

Musiki Muallim Mektebinde gerçekleşen protokol töreninde, mutabakat zaptı Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar tarafından imzalandı. İş birliğinin Mamak’ta gerçekleşecek projelere önemli katkılar sağlayacağının altını çizen Başkan Köse, “Bilgi güçtür, bilgiye ulaşmanın en rahat sağlandığı yerler üniversitelerdir. Ankara Üniversitesi ile belediyemiz arasında yapılan bu protokolü bizler çok önemsiyoruz. Umarım hem belediyemiz hem de üniversitemiz şehrimiz açısından çok güzel projelere imza atar. Sahadaki hızımızı ve pratikliğimizi Ankara Üniversitesi’nin akademik birikimi ve gücü ile birleştirerek daha da güzel hizmetler üreteceğiz” dedi.

El birliğiyle şehrimize hizmet edeceğiz


Protokolün hayırlı olması temennisinde bulunan Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünüvar da, Mamak’ta yapılacak çalışmalara protokolle destek vereceklerinin altını çizerek, “Mamak’ın gelişimi ve sosyal ve kültürel çalışmaları hızlandırmayı hedefleyen bir ortaklıkla şehrimize hizmet edeceğiz” dedi.

 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

22.1° / 11.5°
  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,56% 0,31
  • EURO

    43,56% 0,11
  • GRAM ALTIN

    4024,02% 0,51
  • Ç. ALTIN

    6483,07% 0,00